Οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική προς Λάρισα για 26 χλμ!

Άγιο είχαν όσοι έτυχε να κινούνται το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου στον αυτοκινητόδρομο Πάτρας-Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα από τον κόμβο του Βελεστίνου έως τα διόδια του Μοσχοχωρίου, καθώς ένας ηλικιωμένος μπήκε με το αυτοκίνητό του στο αντίθετο ρεύμα και συνέχισε απτόητος την πορεία για 26 ολόκληρα χιλιόμετρα.

Ο 80χρονος είχε προορισμό τη Λάρισα και μπήκε στην ΠΑΘΕ από τον ανισόπεδο κόμβο του Βελεστίνου. Μόνο που εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, που οδηγεί προς Αθήνα. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών, είχε καταλάβει τη δεξιά λωρίδα και κινούνταν με κανονική ταχύτητα. Ωστόσο, όντας στο αντίθετο ρεύμα, ήταν στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Διερχόμενος οδηγός που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε όλους τους αρμόδιους.

Το περιστατικό επιβεβαιώνεται μάλιστα από τις κάμερες του κέντρου διαχείρισης. Στο ύψος των διοδίων του Μοσχοχωρίου, η εταιρία αναγκάστηκε να διακόψει την κυκλοφορία, η αστυνομία εντόπισε το όχημα και το ακινητοποίησε!

Ο 80χρονος διένυσε 26 χιλιόμετρα, κινούμενος για 20 λεπτά στο αντίθετο ρεύμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είτε λόγω της ώρας, είτε επειδή αρκετοί οδηγοί επιλέγουν παράπλευρες οδούς λόγω και του υψηλού αντιτίμου στα διόδια, η κίνηση στην ΠΑΘΕ δεν ήταν ιδιαίτερη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα