Η φοιτήτρια Κορίνα από την Λαμία προκαλεί σάλο και αμφιβολίες!

Τελικά τι γίνεται με αυτό το περίφημο βίντεο της ζωηρής φοιτήτριας Κορίνας που φαίνεται να διασκεδάζει άγρια με άλλους τρεις φοιτητές στην Λαμία;

Υπάρχει; Είναι προϊόν φαντασίας; Είναι φανταστική ιστορία;

Το lamiamagazine.gr, υποστηρίζει ότι "κάποιοι μικρόμυαλοι από τη Λαμία επινόησαν μια φανταστική ιστορία για να κερδίσουν clicks στα "site" τους."

"Η ιστορία έχει ως εξής:

Χαμός με την φοιτήτρια της Λαμίας που πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο

Δεχθήκαμε ένα βίντεο με την «Κορίνα» από τη Λαμία να «γλεντά». ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ
Το βίντεο βέβαια εμείς δεν πρόκειται να το προβάλουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας. Άλλωστε από ότι είδαμε τα views είναι ήδη χιλιάδες.

Τι δείχνει όμως αυτό το βίντεο
Τρεις (τόσοι τουλάχιστον φαίνονται στο βίντεο) φοιτητές, σε μια γκαρσονιέρα στο κέντρο της Λαμίας, έχουν «καλεσμένη» μια φοιτήτρια, την εν λόγω "Κορίνα" (με το όνομα αυτό έχει ανέβει το βίντεο από τους "δημιουργούς" του)

Από το πρώτο δευτερόλεπτο του βίντεο, οι εικόνες είναι με… σεξ!!! Και συνεχίζει μόνο με σεξ!!!

Ένα βίντεο που όλοι οι φοιτητές από ότι καταλάβαμε γνωρίζουν αλλά περιέργως θέλουν να το κάνουν διάσημο, μιας και μας το έστειλαν. Μάλιστα κάποιοι συμπληρώνουν πως η συγκεκριμένη φοιτήτρια δεν «χορταίνει»

Εμείς απλά θα διασκεδάσουμε την κατάσταση, συμπεράνοντας ότι οι φοιτητές στη Λαμία…περνάνε, πολύ μα πάρα πολύ καλά!

Τώρα όσον αφορά τους «συντηρητικούρες», αφήστε τα παιδιά να διασκεδάσουν ελεύθερα! Για όσους πάλι "διψάνε" να δουν το βίντεο, δεν έχουν παρά να γράψουν Κορίνα, φοιτήτρια, Λαμία στο Google...

Αν κάποιος από εσάς νομίζει ότι μπορεί να βρεί το video, παρακαλούμε να μας το στείλει.  / info@lamiamagazine.gr

Ιστορία δεύτερη

Λαμία: Σάλος για το ροζ Βίντεο με τη φοιτήτρια: Ντροπή και πάλι ντροπή!

Χαμός με το βίντεο της Λαμιώτισσας Φοιτήτριας – Διαβάστε τα δικά σας σχόλια - Εσείς το είδατε το Βίντεο;
Εχουμε γίνει δέκτες δεκάδων emails με τα σχόλιά σας για το πολύκροτο ροζ βίντεο με πρωταγωνιστές φοιτητές που σπουδάζουν στη Λαμία.

Με βάση λοιπόν τα δικά σας σχόλια:
Ένας στους δύο μας ζητάει να του στείλουμε το βίντεο για να το δει. Επίσης η εν λόγω «Κορίνα» δεν έχει καμία σχέση με τη φοιτητική ζωή στη Λαμία. Τα αγόρια σπουδάζουν εδώ…μάλλον! Αυτό το συμπεράνουμε από τα δικά σας μηνύματα.
Ο δεύτερος που κατάφερε να το βρει σχολιάζει:

ΝΙΚΟΣ Π – Την κοπέλα που δείχνετε στο βίντεο δεν τη λένε Κορίνα. Είναι μια Βουλγάρα φοιτήτρια που δεν σπουδάζει στη Λαμία. Τα αγόρια δεν γνωρίζω από πού είναι!

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- Πως μπορεί κανείς να βρει την «Κορίνα»; Τι κόλα είναι αυτά; Να σαι καλά κοπέλα μου να μας χαρίζεις τέτοιες…ηδονές!

ΕΛΕΝΗ – Το Κορίνα είναι το όνομά της; Αν ναι, πόσες Κορίνες έχουμε στο ΤΕΙ; Μία γνωρίζω και εγώ αλλά δεν είναι αυτή που «πρωταγωνιστή» στο βίντεο.

ΤΖΙΜΗΣ – Δώστα όλα κοπελιά. Μακάρι να ήταν όλες οι φοιτήτριες έτσι…αχόρταγες!

ΓΙΩΡΓΗΣ- Περίμενα και εγώ να δω καμιά άγρια τσόντα. Αν σας στείλω βίντεο με τα δικά μας πάρτι θα δείτε τι σημαίνει όργιο. Τα αγόρια που παίζουν είναι φίλοι και ξέρουν να περνάνε καλά. Που την βρήκατε αυτή την Κορίνα;

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – Ελάτε στην Κρήτη να δείτε πως περνάνε οι φοιτητές…σαν τα κουνέλια!

ΚΩΣΤΑΣ – Στην συγκεκριμένη γκαρσονιέρα, μάλλον έχω δώσει «ρεσιτάλ» και εγώ. Μιλάμε για φοβερά βράδια με ατελείωτο σεξ. Καλό θα είναι να γνωρίσετε τον φοιτητή (το όνομά του αρχίζει από Γ) αν θέλετε να περάσετε και εσείς παρόμοια ατελείωτα βράδια. Βέβαια είναι ένας γείτονας που φωνάζει συνεχώς και μια φορά είχε φέρει και την αστυνομία. Προσοχή λοιπόν, ότι κάνετε να το κάνετε βουβά.

ΛΕΝΑ – Το όνομα Κορίνα δεν είναι αλήθεια… την κοπέλα την λένε Αλίκη…στη χώρα των θαυμάτων χεχεχεχε

ΛΙΤΣΑ – Ντροπή και πάλι ντροπή. Να γίνονται τέτοια πράγματα στη Λαμία και να μη συμμετέχουμε. ΝΤΡΟΠΗ

ΒΑΓΓΟΣ- Σε μια τόσο βαρετή πόλη όπως είναι η Λαμία, για τους φοιτητές, τι να κάνουν και τα παιδιά.

Μπορούμε να συνεχίσουμε να σας παραθέτουμε και άλλα δικά σας μηνύματα, απλά μές στις άκρες όλοι το σχολιάζετε με χιούμορ.

Βέβαια δεχθήκαμε και emails που μας έβριζαν, απειλούσαν και κυρίως έγραφαν ότι θα «πάτε στην Κόλαση».

Όπως και να έχει, παιδιά, κάντε σεξ γιατί…χανόμαστε.
Οσον αφορά το βίντεο, υποθέτουμε ότι οι περισσότεροι από εσάς το "εντοπίσατε" μιας και μέσα σε δύο μέρες αυξήθηκαν κατά χιλιάδες τα views."

www.lamiamagazine.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα