Εξοργισμένοι οι συγγενείς της 56χρονης με τους υπαινιγμούς της ΔΕΗ

Η ΔΕΗ αμφισβητεί το πόρισμα του ιατροδικαστή ότι ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται στη διακοπή ρεύματος - Τι απαντά η οικογένεια

Αρκετά εκνευρισμένοι εμφανίστηκαν στο cretapost ο δικηγόρος της οικογένειας της 56χρονης Ευτυχίας Ποποδάκη αλλά και ο γιος της, Ανδρέας, από την ανακοίνωση που έβγαλε χθες η ΔΕΗ, η οποία ουσιαστικά αμφισβητούσε τον ιατροδικαστή.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες, ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης μετά από τις ιστολογικές εξετάσεις ανέφερε ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας τον περασμένο Ιούλιο στα Χανιά οφείλεται στη διακοπή ρεύματος και στη παύση της λειτουργίας των μηχανημάτων.

«Αυτή η ανακοίνωση της ΔΕΗ προσβάλλει τη μνήμη της μητέρας μας. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει να πάρουμε κάποια αποζημίωση αλλά να δικαιωθεί η μνήμη της. Θέλουμε να βρεθούνε οι υπεύθυνοι και να αποδοθεί η δικαιοσύνη αλλά και να εμποδίσουμε όσο το δυνατόν γίνεται την επανάληψη αυτών των λαθών που στέρησαν την ζωή της μητέρας μας», δήλωσε στο cretapost ο γιος της 56χρονης τετραπληγικής, Ανδρέας Ποποδάκης.

«Η ΔΕΗ δεν δείχνει κάποια συμπάθεια ή κάποια συγνώμη»

Οργισμένος όμως είναι και ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Κονισόπουλος με την ανακοίνωση της ΔΕΗ.

«Αυτό που λυπεί την οικογένεια Ποποδάκη και μάλλον λυπεί όλους τους ανθρώπους, είναι αυτή η ανακοίνωση που κατ’ ελάχιστον δεν δείχνει η ΔΕΗ μία συμπάθεια και μία συγνώμη στην οικογένεια. Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της ΔΕΗ. Σίγουρα ο καθένας έχει την άποψή του αλλά η αλήθεια δεν πρέπει να κρύβεται πίσω από πραγματογνωμοσύνες που είναι κόντρα στις επίσημες», επισημαίνει ο κ. Κονισόπουλος.

Περιμένουν τον πραγματογνώμονα για τα μηχανήματα

Αυτή την ώρα οι οικογένεια Ποπουδάκης περιμένει τον πραγματογνώμονα για να ελέγξει τα μηχανήματα.

«Είμαστε σίγουροι ότι τα μηχανήματα λειτουργούν μια χαρά, ωστόσο περιμένουμε να μας το πει έστω και τυπικά ο πραγματογνώμονας. Η δικογραφία παραμένει ανοιχτή ωστόσο μέσα σε μία βδομάδα αναμένεται να κλείσει. Έπειτα η δικογραφία θα πάει στον Εισαγγελέα ο οποίος ίσως ασκήσει κάποιες διώξεις. Αμέσως μετά θα κινηθούμε κι εμείς νομικά εναντίον όσων ευθύνονται. Το καλό είναι ότι η συγκεκριμένη υπόθεση πάει με αρκετά γρήγορο ρυθμό», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Κονισόπουλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα