Μεθυσμένος οδηγός νταλίκας αναστάτωσε την τροχαία

Αναστάτωση προκλήθηκε  στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης στο Αιγίνιο Πιερί, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός νταλίκας, αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των αστυνομικών και ξεκίνησε καταδίωξη μπροστά στους υπόλοιπουςε έκπληκτους οδηγούς.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο 46χρονος Λευκορώσος οδηγός σταμάτησε παράνομα τη νταλίκα στην εθνική οδό, παρότι δεν αντιμετώπιζε μηχανικό πρόβλημα, ενώ δεν φρόντισε να πάρει τα προβλεπόμενα μέτρα σήμανσης.

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και θέλησαν να τον ελέγξουν, όχι μόνο αρνήθηκε να απομακρύνει το όχημα, αλλά τους απείλησε κιόλας. Στη συνέχεια έβαλε μπρος την νταλίκα και διέφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη, ενώ ταυτόχρονα στήθηκε μπλόκο στα διόδια των Μαλγάρων, όπου τελικά ο 46χρονος συνελήφθη.

Οπως διαπιστώθηκε, ο Λευκορώσος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αντίσταση, απείθεια, παράβαση του νόμου περί όπλων, επειδή κατείχε ένα μαχαίρι, όπως και για παράβαση του ΚΟΚ.

πηγή:patrastimes.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα