Τα δάκρυα της Χειλά για τον πιλότο αδελφό της

Στο πένθος έχει βυθιστεί από το περασμένο Σάββατο το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια Εύη Χειλά, καθώς στο αεροπορικό δυστύχημα στο Πυρί Λακωνίας όπου κατέπεσε το μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος ένας από τους δυο πιλότους που βρήκαν τραγικό θάνατο ήταν ο αγαπημένος ο αδερφός της, ο 52χρονος χειριστής Δημήτρης Χειλάς!

«Σε ποιον θα λέω τώρα πια τα όνειρά μου... Φύγε, πήγαινε εκεί που ήθελες πάντα, στους ουρανούς για να πετάς, αλλά μην με ξεχνάς... Κάνε μου παρέα στα όνειρά μου» γράφει απαρηγόρητη στο προσωπικό της προφίλ στο facebook η Εύη Χειλά, η οποία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της ψυχής της και να σταθεί όρθια για χάρη των γονιών της, αλλά και των παιδιών της, τα οποία -όπως η ίδια λέει- λάτρευε ο αδικοχαμένος Δημήτρης.

Προχθές με δάκρυα στα μάτια και ψελλίζοντας «γιατί;» συγγενείς και φίλοι είπαν το στερνό «αντίο» στον 52χρονο και τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο Αναστάσεως, στην Ηλιούπολη. Η Εύη και ο Δημήτρης, σύμφωνα με φίλους τους, είχαν απίστευτα στενή σχέση. Ο ένας λάτρευε τον άλλο και ήταν πάντα δίπλα του σε ό,τι και αν χρειαζόταν.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του 52χρονου πιλότου, η Εύη Χειλά κλείστηκε στο σπίτι της και έκτοτε αναρτά καθημερινά στους λογαριασμούς της στο facebook φωτογραφίες του αδικοχαμένου αδερφού της και τραγούδια, που τα συνοδεύει με μηνύματα τα οποία αντικατοπτρίζουν τον πόνο που αισθάνεται.

«Αν υπάρχει κάτι που εμείς δεν βλέπουμε, που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε. Αν με κάποιο μαγικό τρόπο μπορείς να ξέρεις τι κάνω, πού είμαι, πώς νιώθω, εύχομαι να ακούσεις αυτό το τραγούδι και σου ζητώ συγγνώμη αν με βλέπεις έτσι, θα μείνω όρθια για τη μεγάλη σου αδυναμία, τα παιδιά μου. Και κάθε μέρα, μέχρι να έρθω να σε βρω, θα σου αφιερώνω ένα τραγούδι που ξέρω πως θα σου άρεσε... Θα μιλάμε κάθε μέρα, όπως κάναμε πάντα... Μέσα από τη μουσική που λατρεύουμε και οι δυο... Οπως κάναμε μέχρι και την προηγούμενη Κυριακή στο ταξίδι μας... Αδερφούλι μου... Θα ζω για τη στιγμή που θα σε ανταμώσω πάλι» γράφει η Εύη Χειλά στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναρτώντας παράλληλα ένα γνωστό ελληνικό κομμάτι.

Εκτοτε έκανε αναρτήσεις μηνυμάτων, τραγουδιών και φωτογραφιών του 52χρονου, που έχασε ξαφνικά τη ζωή του το περασμένο Σάββατο μαζί με τον φίλο του Παναγιώτη Χρονόπουλο όταν κατέπεσε το αμφίβιο αεροσκάφος Aventura. Ο θάνατος του Δημήτρη Χειλά ήταν ακαριαίος, ενώ ο Παναγιώτης Χρονόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά μετά τη μοιραία σύγκρουση.

Αγόρασαν μαζί ένα ελικόπτερο για «πτήσεις εθισμού»

Το 2012 η Εύη Χειλά και ο αδερφός της είχαν ξεκινήσει τα πρώτα τους βήματα στον επιχειρηματικό κόσμο. Επένδυσαν σε εταιρία ενοικίασης ελικοπτέρων, προσφέροντας στον κόσμο «πτήσεις εθισμού».

«Βάσει των δύσκολων καιρών που διανύουμε, μια μέρα συζητούσαμε με τον αδερφό μου, που είναι και πιλότος, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί. Θέλαμε κάτι που θα ήταν ευχάριστο και όμορφο για τους ανθρώπους. Που να μην είναι επίγειο και να φεύγουν λίγο από τα προβλήματα και, μια και είναι στο αντικείμενό του, είπαμε να κάνουμε κάποιες πτήσεις. Αυτές λέγονται "πτήσεις εθισμού". Ο κόσμος μπορεί να ξεφεύγει από τα προβλήματά τού και να βλέπει τις ομορφιές της Ελλάδας από πιο ψηλά. Ετσι αποφασίσαμε να πάρουμε ελικόπτερο και να προσφέρουμε στον κόσμο την ευκαιρία αυτή» είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα