Έχασε τη μάχη η 46χρονη που έκανε σμίκρυνση στομάχου

Μοιραία απέβη τελικά για την 46χρονη Ε.Σ. η εγχείριση στην οποία υπεβλήθη προκειμένου να μικρύνει το στομάχι της και να χάσει κιλά Όπως είχε αποκαλύψει ο κόσμος η γυναίκα είδε το όνειρο για απώλεια κιλών να μετατρέπεται σε εφιάλτη με την κατάληξη να είναι τραγική.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγες ημέρες μετά την εγχείριση σε νοσοκομείο της περιοχής παρουσίασε επιπλοκή καθώς διεγνώσθη πως μετά την επέμβαση είχε απώλεια στομαχικών υγρών με αποτέλεσμα να εισαχθεί εκ νέου εσπευσμένα στο χειρουργείο.

 

Παρά την δεύτερη επέμβαση το πρόβλημα δεν κατέστη δυνατόν να αντιμετωπιστεί με αποτέλεσμα πριν από λίγες ώρες να πέσει σε κώμα .

 

Το μοιραίο ήρθε το μεσημέρι της Δευτέρας με τους οικείους της να κάνουν λόγο για ιατρικό λάθος και να ξεκινούν δικαστικό αγώνα για την ηθική τους δικαίωση.

 

Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, την εγκυρότητα της οποίας αμφισβητούν οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας, ο θάνατος της Ε.Σ. επήλθε από εγκεφαλικό .

 

Οι γονείς της 46χρονης κάλεσαν από την Αθήνα δυο ιατροδικαστές προκειμένου να αποφανθούν για τα αίτια του θανάτου της και σύμφωνα με πληροφορίες του «κόσμου» στο ιατρικό πόρισμα που συνέταξαν γίνεται λόγος για θάνατο από σηψαιμία

Πηγή Tromaktiko


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα