Παραμυθένιος gay γάμος στη Σκόπελο!

Μετά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη πρόταση γάμου που είχε κάνει στον αγαπημένο του ακολούθησε και ο ρομαντικός γάμος τους. Ο πολυτάλαντος Κύπριος σκηνοθέτης Χάρη Μαυρομιχάλης παντρεύτηκε πριν από λίγες μέρες σε ένα ονειρεμένο σκηνικό στη Σκόπελο τον σύντροφό του και δημοσιογράφο Lance Boyd. Φορώντας στεφάνια από φύλλα ελιάς, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, σε μια τελετή εμπνευσμένη από τη ρομαντική ταινία «Mamma mia» που είχε γυριστεί -μεταξύ άλλων- και στο όμορφο νησί των Σποράδων.

Οι καλεσμένοι, όπως και το ζευγάρι, ακολούθησαν ένα στολισμένο μονοπάτι δίπλα στη θάλασσα και ανέβηκαν τα σκαλιά που κατέληγαν στον χώρο όπου τους περίμενε ο άνθρωπος που τους ένωσε για το υπόλοιπο της ζωής τους. Μάλιστα, όσοι είχαν πάρει την πρόσκληση για το μυστήριο κρατούσαν στα χέρια τους από ένα μίνι βεγγαλικό, δημιουργώντας μια λαμπερή αψίδα για τον Χάρη και τον Lance.

Με βερμούδα

Ο χορευτής, σεναριογράφος, σκηνοθέτης ταινιών μικρού μήκους και παραγωγός από την Κύπρο φορούσε σακάκι και βερμούδα, ενώ ο σύντροφός του δημοσιογράφος, που συνεργάζεται με την ιταλική έκδοση του «Elle Decor», επέλεξε σκουρόχρωμο κοστούμι. Εξίσου εντυπωσιακή και γλυκιά ήταν και η τούρτα που έκοψαν οι νεόνυμφοι, πάνω στην οποία υπήρχαν τα ζαχαρωτά ομοιώματά τους πιασμένα χέρι χέρι, αλλά και ο σκύλος τους.

Τον Οκτώβριο του 2013, ο Χάρη οργάνωσε flashmob (χορός που αρχίζει ξαφνικά από άσχετους μεταξύ τους ανθρώπους), προκειμένου να κάνει πρόταση γάμου στον σύντροφό του. Χωρίς εκείνος να γνωρίζει κάτι και με την πληροφορία ότι θα παρευρισκόταν με τον αγαπημένο του στο birthday brunch ενός φίλου, βρέθηκε στο εστιατόριο Frying Pan του δυτικού Μανχάταν, όπου περίπου ενενήντα χορευτές από το Πανεπιστήμιο Pace και το Κολέγιο Marymount Manhattan χόρεψαν στους ρυθμούς του τραγουδιού της Nena «99 Red Balloons». Στο τέλος, 99 κόκκινα μπαλόνια αφέθηκαν στον ουρανό και ο Κύπριος καλλιτέχνης έκανε τη μεγάλη πρόταση στον δημοσιογράφο. Φυσικά εκείνος δέχτηκε και σχεδόν έναν χρόνο μετά ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στη Σκόπελο.

Μάλιστα, ο τρόπος με τον οποίο ζήτησε σε γάμο τον καλό του ο Μαυρομιχάλης έγινε θέμα σε πολλά αμερικανικά (αφού είναι εδώ και χρόνια κάτοικος Νέας Υόρκης, ενώ πήρε και την αμερικανική υπηκοότητα) -και όχι μόνο- μέσα, τόσο για την πρωτοτυπία της όσο και για την τέλεια οργάνωσή της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα