Έσωσε τον γιο του λίγο πριν πέσει από το παράθυρο της κλινικής

Τρόμαξε τους δικούς του, αλλά και πολύ κόσμο ένας ζωηρός πιτσιρίκος στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όταν κατάφερε να κρεμαστεί από το παράθυρο της τουαλέτας του 2ου ορόφου στη Χειρουργική Κλινική όπου νοσηλευόταν! Σώθηκε, όμως, χάρη στην ψυχραιμία του πατέρα του.

Το απίστευτο περιστατικό, που έκανε τους πάντες να παγώσουν, σημειώθηκε όταν ο 4χρονος ασθενής μπήκε κάποια στιγμή στην τουαλέτα και κλείδωσε την πόρτα. Οταν κατάλαβε ότι ήταν δύσκολο να ξεκλειδώσει, αντί να βάλει τις φωνές και να ζητήσει βοήθεια από τους γονείς του, προτίμησε να τα βγάλει πέρα μόνος του. Ετσι ο πολυμήχανος μπόμπιρας αποφάσισε να βρει άλλη έξοδο, από το παράθυρο του μπάνιου! Χωρίς να χάσει χρόνο, σκαρφάλωσε σε ένα καλοριφέρ και έπειτα κρεμάστηκε από το παράθυρο.

Αμέσως επικράτησε πανικός, καθώς ασθενείς, νοσηλευτές, γιατροί και επισκέπτες που είδαν το παιδί να αιωρείται στο κενό άρχισαν να καλούν έντρομοι σε βοήθεια και να παρακαλούν τον Θεό να το σώσει! Η ζωή του αγοριού κρεμόταν στην κυριολεξία από μία κλωστή. Ο πατέρας του, που άκουσε τις φωνές και βγήκε στο παράθυρο του δωματίου για να δει τι συμβαίνει, υπέστη σοκ βλέποντας τον γιο του να κρέμεται στον αέρα. Ευτυχώς, κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του και βγήκε ο ίδιος στη μαρκίζα, όπου κατάφερε να πιάσει το αγόρι!

Χάρη στον πατέρα του, ο οποίος δεν δίστασε να παίξει τη ζωή του κορόνα - γράμματα για να σώσει το παιδί του, ο πιτσιρικάς σώθηκε την τελευταία στιγμή και επέστρεψε στο δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου συνέχισε τη νοσηλεία του. Ωστόσο η περιπέτειά του θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη όσων έζησαν τις τρομακτικές σκηνές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα