Κόρη υπουργού έγινε καλόγρια

Το όνειρο της 32χρονης Σοφίας, κόρης πρώην υπουργού, ήταν να γίνει καλόγρια και αυτή την επιθυμία έκανε πραγματικότητα με τις ευλογίες πρώτα της οικογένειας της.

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης την Κυριακή 20 Ιουλίου τελέσθηκε μετά την αρχιερατική θεία λειτουργία η κούρα της δόκιμης μοναχής Σοφίας Γαβριηλίδου. Η δόκιμη μοναχή είναι κόρη του πρώην υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος και πρώην υπουργού Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας Ανδρέου Γαβριηλίδου.

Η κούρα έγινε στο Μετόχι του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας «Ιερός Ναός των Αγίων Αθανάσιου, Νικόλαου και Φωτίου», που βρίσκεται στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», την κούρα τέλεσε ο μητροπολίτης Γουινέας Γεώργιος, εκπρόσωπος στην Αθήνα του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεοδώρου Β’, ο οποίος έδωσε στη νέα μοναχή το όνομα Θεοδώρα, κατ” εντολή και επιλογή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας. Στην ακολουθία παρέστη και ο πατέρας της μοναχής, ο οποίος φανερά συγκινημένος έδωσε την ευχή του στη κόρη του.

Δείτε φωτογραφίες

kalogria

dgf

h

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα