Βρέθηκε νεκρός στην ταράτσα πολυκατοικίας

«Συναγερμός» σήμανε στο Αστυνομικό Τμήμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το απόγευμα της Τρίτης, όταν κάτοικοι της πόλης, της Αμαλιάδας, τηλεφώνησαν και ενημέρωσαν ότι ένας άνδρας είναι πεσμένος στην ταράτσα πολυκατοικίας.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου ανεβαίνοντας στην ταράτσα διαπίστωσαν ότι ο άνδρας ήταν νεκρός, πιθανόν από ανακοπή καρδιάς.

Πρόκειται για 65χρονο συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνος του σε ένα μικρό διαμέρισμα στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Η είδηση συγκλόνισε ολόκληρη τη γειτονιά, καθώς καταστηματάρχες και κάτοικοι της περιοχής έκαναν λόγο για έναν ήσυχο και ευγενέστατο άνθρωπο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων το πρωί της Τρίτης,  ο 65χρονος είχε ακολουθήσει το καθημερινό του πρόγραμμα, είχε κατέβει από το σπίτι του και είχε πάει στο φούρνο της γειτονιάς για να πάρει ψωμί.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος άνδρας καταγόταν από τη Μυρσίνη αλλά μετά την αποστράτευσή του από το Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, παρέμεινε στην Αμαλιάδα.

 

Πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα