Θρήνος για το χαμό του 27χρονου ποδοσφαιριστή

Θρηνεί ο Κάμπος της Ηλείας, για τον πρόωρο χαμό του 27χρονου Βαγγέλη Πασπαλιάρη, ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Βάρδας, ομάδας της Football League 2. Το παλικάρι τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο, που συνέβη στην πόλη της Ανδραβίδας, στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης. Ο χαμός του βύθισε στο πένθος, την τοπική κοινωνία αλλά και τον χώρο του ποδοσφαίρου στην Ηλεία και στην Αχαΐα, αφού είχε αγωνιστεί και σε ομάδα του γειτονικού νομού.

Πως έγινε το δυστύχημα
Ο Βαγγέλης Πασπαλιάρης σύμφωνα με πληροφορίες εκινείτο αντίθετα σε μονόδρομο, οδηγώντας τη μοτοσικλέτα του, όταν στη συμβολή των οδών Παμεγίστων Ταξιαρχών και Καλφοίτη, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα μπορντό ΙΧ επιβατηγό, Hyundai Accent που οδηγούσε ένας 58χρονος από την Ανδραβίδα. Από τη σφοδρή σύγκρουση, το σώμα του 27χρονου εκσφενδονίστηκε σε απόσταση περίπου 20 μέτρων, όπου και έπεσε στο οδόστρωμα χτυπώντας στο κεφάλι και άλλα σημεία του σώματός του. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο, όμως το παλικάρι ήταν πολύ σοβαρά τραυματισμένο. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και από εκεί στο νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί περιορίστηκαν στο να διαπιστώσουν το θάνατό του, αφού ο 27χρονος εξέπνευσε κατά την μεταφορά. Η είδηση του θανάτου του Βαγγέλη που καταγόταν από τον Σταφιδόκαμπο, διαδόθηκε αστραπιαία και σκόρπισε τη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους, τους φίλους του και τους συμπαίκτες του, είτε στη Βάρδα, είτε στις άλλες ομάδες όπου είχε αγωνιστεί.

«Έφυγε» τα χαμογελαστό παιδί των γηπέδων
Το νήμα της ζωής κόπηκε τόσο άδικα και πρόωρα για το Βαγγέλη Πασπαλιάρη, «βυθίζοντας» στο πένθος όχι μόνο τους οικείους του αλλά και ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ηλεία. Ο Βαγγέλης σ’ όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε κέρδισε το σεβασμό όλων όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά κυρίως για το ήθος του. Όλοι όσοι των γνώρισαν κι είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του τον αποκαλούν το «χαμογελαστό» παιδί. Και πράγματι έτσι ήταν ο Βαγγέλης. Ήταν το χαμογελαστό παιδί, η ψυχή της παρέας… Ιδιαιτέρως σοκαρισμένοι είναι άπαντες στην Βάρδα, καθώς ο ΠΑΟ Βάρδας ήταν ο τελευταίος του σταθμός και μάλιστα στις προθέσεις των ιθυνόντων του ήταν μια νέα συζήτηση μαζί του, ώστε να συνεχίσει στη «Μπάρτσα». Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για το Βαγγέλη, ο οποίος στα 27 του χρόνια τίμησε επίσης τη φανέλα της Δάφνης Ανδραβίδας αλλά και του Ατρομήτου Λάππα.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 30 Ιουλίου, στις 17:30 στο Σταφιδόκαμπο.

πηγή: ilialive.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα