Ξάνθη: Άγριος καβγάς 60 ατόμων με 9 τραυματίες!

Καβγάς δίχως τελειωμό ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας στον οικισμό Ρομά στο Δροσερό της Ξάνθης, με 60 περίπου άτομα να επιτίθενται ο ένας στον άλλον, εννιά άτομα να τραυματίζονται και τον καυγά να συνεχίζεται στους διαδρόμους του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Η Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις, ενώ ένας Αστυνομικός δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε ελαφρά.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με τις πρώτες ενδείξεις να αποδίδουν τον καβγά σε μέθη, τα αίματα άναψαν και η κατάσταση βγήκε εκτός ορίων στον οικισμό, με το πλήθος να χωρίζεται σε δύο ομάδες και τη μια να επιτίθεται στην άλλη με πέτρες. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν εννιά άτομα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου συνεχίστηκε η συμπλοκή. Μάλιστα στους διαδρόμους των Επειγόντων Περιστατικών ένας 24χρονος εκ των δραστών επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό, χτυπώντας τον στο σώμα και τα χέρια και τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Όταν μάλιστα οι Αστυνομικοί επιχείρησαν να συλλάβουν τον 24χρονο ένας ακόμη εκ των δραστών παρενέβη, προσπαθώντας να αποτρέψει τη σύλληψη, βρίζοντας και απειλώντας τους Αστυνομικούς.

Τα όσα εκτυλίχθηκαν μέσα στους διαδρόμους του Νοσοκομείου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ασθενών, δεν έχουν προηγούμενο ενώ οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων συνολικά ατόμων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα