Κόλαση για 15χρονη στα χέρια της μη - τέρας της: "Ζούσα έναν εφιάλτη"

Κόλαση στην κυριολεξία ήταν η ζωή μιας 15χρονης κοπέλας η οποία πέρασε απίστευτα μαρτύρια από την ίδια τη μητέρα της!

 

Τη χτυπούσε, την έβριζε, ενώ την κλείδωνε επί ώρες μέσα στο σπίτι και την υποχρέωνε να εκτελεί χρέη αποκλειστικής νοσοκόμας στην ηλικιωμένη γιαγιά της.

 

Όταν εκείνη αρνιόταν να υποταχθεί στις παράλογες απαιτήσεις της 45χρονης μη-τέρας της, εκείνη την πετούσε έξω από το σπίτι τους, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να κοιμάται σε παγκάκια και σε χώρους φιλοξενίας αστέγων!

 

Όλα αποκαλύφθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, αφού ο πατέρας της 15χρονης κατέθεσε ασφαλιστικά με σκοπό να κάνει δικαστικό αγώνα για να κερδίσει –έστω και προσωρινά- την επιμέλεια της μικρής του κόρης με μοναδικό στόχο να της προσφέρει στο μέλλον ένα γαλήνιο περιβάλλον, μακριά από τους εφιάλτες του παρελθόντος.

 

Η κατάθεση της κοπέλας στο δικαστήριο ήταν ανατριχιαστική. Λύγισε ακόμα και η δικαστής της έδρας.

 

«Με πετούσε έξω από το σπίτι χωρίς να την ενδιαφέρει ούτε που θα πάω, ούτε που θα κοιμηθώ…» αποκάλυψε η 15χρονη και συνέχισε: «Αναγκαζόμουν να κοιμάμαι σε παγκάκια, φοβόμουν για τη ζωή, έτρεμα μήπως κάτι μου συμβεί. Εκείνη δεν την ένοιαζε τίποτα, μόνο το πώς θα με τιμωρήσει. Ζούσα έναν εφιάλτη. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στα μαθήματά μου, με έκανε ακόμη και μη θέλω να πάω σχολείο., αφού κάθε φορά που γυρνούσα από εκεί με περίμενε χωρίς λόγο και μια καινούργια τιμωρία. Με χτυπούσε με όλη της τη δύναμη. Με έβριζε με τα χειρότερα λόγια και με μείωνε».

 

Τελικά το δικαστήριο αφαίρεσε την επιμέλεια της 15χρονης από τη μητέρα της και πλέον θα την φροντίζει ο πατέρας της.

 

Πηγή : Espresso

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα