Στη Σύμη για προσκύνημα και για μπάνιο ο Ριμπολόβλεφ

Στη Σύμη για προσκύνημα στο Μοναστήρι του Πανορμίτη, αλλά και για μπάνιο στην ξακουστή παραλία της Νανού βρέθηκε το Σαββατοκύριακο με το υπερπολυτελές σκάφος της η οικογένεια του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Εχοντας πάντα στο πλευρό του τη μεγάλη του κόρη Εκατερίνα, που τον στηρίζει σε κάθε του προσπάθεια, ο Ρώσος κροίσος αποφάσισε ειδικά για φέτος, εκτός από το Ιόνιο και τον μαγευτικό Σκορπιό που του ανήκει, να κάνει tour και σε άλλα ελληνικά νησιά. Ετσι έφτασε στη Σύμη, για την οποία είχε ακούσει πολλά για τις ομορφιές της, αλλά κυρίως είχε ενημερωθεί για τη θαυματουργή εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ που βρίσκεται στην ξακουστή Μονή του Πανορμίτη. Η οικογένεια Ριμπολόβλεφ ξεκίνησε το ταξίδι της προς τη Σύμη από τη Ρόδο, όπου την περίμενε το ιδιωτικό ελικόπτερο που τους μετέφερε στο υπερπολυτελές σκάφος τους που ήταν αραγμένο ανοιχτά της Σύμης.Πρώτος σταθμός στο γραφικό νησί ήταν ο όρμος του Πανορμίτη για προσκύνημα. Αλλωστε ο Ριμπολόβλεφ είναι γνωστό ότι διαθέτει χριστιανικές αρχές.

Οι δωρεές

Μάλιστα, εκτός από τα περίφημα εγκαίνια του Σκορπιού που πραγματοποιήθηκαν παρουσία του μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης Θεόφιλου, έχει διαθέσει μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να ανακαινιστεί μια από τις πιο ιστορικές μονές της Μόσχας, η πασίγνωστη Ζατσατέφσκι. Επίσης με δωρεά ύψους 17.500.000 ευρώ βοήθησε στην ανακαίνιση του Καθεδρικού Ναού της Γέννησης της Θεοτόκου στη Μόσχα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει συνεισφέρει στην αναστήλωση ορθόδοξων εκκλησιών, συμπεριλαμβανομένου και του εικονοστασίου του Καθεδρικού Ναού της Υψωσης του Σταυρού, το οποίο ανακατασκευάζεται στη Μονή του Αγίου Νικολάου στην πόλη Μπελογκόρσκ.

Δεύτερος σταθμός της πάμπλουτης οικογένειας στο νησί της Σύμης, η διάσημη παραλία Νανού, η πρόσβαση στην οποία γίνεται μόνο από τη θάλασσα. Ετσι, σε μια πιο prive κατάσταση όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την όμορφη και ειδυλλιακή παραλία με τα μεγάλα βότσαλα και τα δέντρα. Λέγεται μάλιστα ότι ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ μαζί με την κόρη του Εκατερίνα και την παρέα τους περπάτησαν και στην όμορφη Χώρα του νησιού, ενώ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και αρκετές παραδοσιακές συνταγές. Αλλωστε πατέρας και κόρη έχουν δηλώσει αρκετές φορές θαυμαστές της ελληνικής κουζίνας, αλλά και της διασκέδασης, αφού και στο περίφημο πάρτι στον Σκορπιό τον περασμένο Ιούνιο οι καλεσμένοι δοκίμασαν πολλά ελληνικά προϊόντα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα