Αγρίνιο: Θρίλερ με 15χρονη που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού

Θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερις άνδρες κατήγγειλε ότι έπεσε μια 15χρονη κοπέλα από το Αγρίνιο. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ανήλικη μιλώντας στους αστυνομικούς, ο βιασμός πραγματοποιήθηκε από συνολικά τέσσερις άντρες, με τους οποίους διασκέδαζε σε χώρο αναψυχής. Η ίδια κατονόμασε τους φερόμενους ως δράστες, δύο εκ των οποίων βρίσκονται ήδη στα χέρια της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την καταγγελία της 15χρονης, άνδρες της Αστυνομίας εξαπέλυσαν μεγάλη έρευνα και κατάφεραν να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες σε δύο άτομα που σύμφωνα με την κοπέλα συμμετείχαν στον βιασμό. Πρόκειται για έναν 29χρονο, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη, λίγες ώρες μετά την καταγγελία των γονέων της ανήλικης στους οποίους είχε καταφύγει κλαίγοντας η κοπέλα, ενώ το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη ένας 23χρονος. Παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη και διέταξε την κράτησή τους έως σήμερα, οπότε θα απολογηθούν στον ανακριτή.

Στον εισαγγελέα προσήχθη αρχικώς και ο πατέρας της 15χρονης, ο οποίος συνελήφθη και του ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος στη συνέχεια. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί που εξέτασαν τη 15χρονη διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει βιασμός, ωστόσο οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο απόπειρας ομαδικού βιασμού από τους τέσσερις άνδρες, ένας εκ των οποίων φέρεται να είναι παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα γνώριζε τους άνδρες και λίγη ώρα πριν από το περιστατικό διασκέδαζε μαζί τους στο ίδιο μαγαζί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα