Ρόδος: Την υπνώτισε με γιόγκα και μετά τη βίασε

Για βιασμό μέσω χαλαρωτικών ασκήσεων... γιόγκα κατηγορείται 42χρονος κάτοικος της Ρόδου, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία έπειτα από σχετική καταγγελία 36χρονης Αμερικανίδας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ο φερόμενος ως δράστης προχώρησε στον βιασμό το βράδυ της 24ης Ιουλίου, αφού νωρίτερα την είχε χαλαρώσει με ειδικές ασκήσεις γιόγκα προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις της.
Η 36χρονη Αμερικανίδα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι όλα άρχισαν όταν ο 42χρονος άνδρας, που είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και ζει στο ίδιο σπίτι μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα του, ήρθε σε επαφή μαζί της επειδή αναζητούσε καθηγήτρια αγγλικών για τα παιδιά του. Ψάχνοντας μέσω διαδικτύου για μια έμπειρη δασκάλα αγγλικών, ο φερόμενος ως δράστης εντόπισε την 36χρονη σε μια μεγάλη ιστοσελίδα εύρεσης εργασίας και στη συνέχεια επικοινώνησε μαζί της, αφού είδε ότι η Αμερικανίδα είχε ζήσει στη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη και ως εκ τούτου ήταν εξοικειωμένη με τον ελληνικό τρόπο ζωής. Πράγματι, έπειτα από επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η συμφωνία έκλεισε και έτσι στις 23 Ιουλίου η 36χρονη ταξίδεψε στο νησί των ιπποτών προκειμένου να μείνει στο σπίτι του 42χρονου και να διδάξει αγγλικά στα δύο ανήλικα παιδιά του. Μία ημέρα αργότερα και κατά τη διάρκεια φιλικής κουβέντας που είχαν μεταξύ τους, ο 42χρονος ανέφερε στην Αμερικανίδα ότι ήταν άριστος γνώστης γιόγκα, τονίζοντάς της πως θα μπορούσε ακόμη και να τη διδάξει.

Χαλάρωση

Η 36χρονη, που είχε λίγες γνώσεις σχετικά με τις συγκεκριμένες ασκήσεις, έδειξε έντονο ενδιαφέρον και λίγη ώρα αργότερα ο 42χρονος Ροδίτης άρχισε να εξασκείται στη γιόγκα μαζί με τη δασκάλα αγγλικών. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Αμερικανίδα, οι ασκήσεις την έκαναν να χαλαρώσει σε απίστευτα μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να χάσει μέρος των αισθήσεων της και μην έχει δύναμη να αντιδράσει στις αρρωστημένες διαθέσεις του 42χρονου. Υστερα από αρκετή ώρα και όταν τελικά κατάφερε να συνέλθει, διαπίστωσε πως βρισκόταν γυμνή και ότι δίπλα της ήταν ο 42χρονος, ο οποίος επίσης δεν φορούσε ρούχα. Εντρομη αλλά χωρίς να χάσει χρόνο, μάζεψε τα υπάρχοντά της από το σπίτι του 42χρονου και κατέφυγε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου κατήγγειλε το αν μη τι άλλο περίεργο περιστατικό, κάνοντας λόγο για ερωτική συνουσία χωρίς τη θέλησή της, μέσω συγκεκριμένων ασκήσεων γιόγκα. Ως όφειλαν, οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 42χρονου πατέρα.

Δίωξη

Αναφερόμενος αυτός στο γεγονός παραδέχτηκε ότι είχε ερωτική επαφή με την Αμερικανίδα, όμως τόνισε ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη θέλησή της και σε καμία περίπτωση μέσω αποπλάνησης με ασκήσεις γιόγκα. Σε βάρος του συλληφθέντος ασκήθηκε από την Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή Ρόδου. Οι Αρχές του νησιού συνεχίζουν την έρευνα για το περίεργο και πρωτάκουστο περιστατικό βιασμού που, όπως είναι φυσικό, έχει αναστατώσει τους κατοίκους του νησιού των ιπποτών και τους χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο που το έχουν επιλέξει για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα