Αυτό που έτρωγε δεν ήταν γιαούρτι... και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Όποιος καεί με τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι λέει λαική μας παροιμία... που μάλλον ξέχασε ένας νέος άνδρας από τα Τρίκαλα. Λάτρης του γιαουρτιού έπεσε με τα μούτρα σε αυτό και δεν κατάλαβε εγκαίρως-πριν να φάει την πρώτη κουταλιά-πως ήταν ασβέστης.

Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με το thessalianews.gr σηκώθηκε στο σπίτι του από τον απογευματινό ύπνο και κατευθύνθηκε στην κουζίνα όπου στο τραπέζι είδε ένα κουβαδάκι, του ενός κιλού, να τον περιμένει. Πήρε ένα κουτάλι και κατάπιε την πρώτη (και τελευταία) κουταλιά. Αντί όμως να νοιώσει εκείνη την δροσιστική επίγευση του στραγγιστού γιαουρτιού, αισθάνθηκε να καιγεται όλο του το στόμα και το στομάχι αφού το κουβαδάκι είχε μέσα ασβεστοπολτό!

Όπως αποκαλύφθηκε η αδερφή του άτυχου άνδρα το έβαλε στο τραπέζι, ώστε να το δει πριν φύγει για το χωριό τους όπου ζει η μητέρα τους, η οποία της ζήτησε λίγο ασβέστη για τα δέντρα της αυλής! Δεν πρόλαβε όμως να τον ενημερώσει και ο 52χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στην στοματική κοιλότητα και τον οισοφάγο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα