Ρόδος: Βίασε τη δασκάλα των παιδιών του αφού τη χαλάρωσε με γιόγκα

Ενα απίστευτο περιστατικό βιασμού απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την Ρόδο, με δράστη έναν 42χρονο, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης στην 36χρονη δασκάλα των παιδιών του.

 

Οπως αναφέρει η «Ροδιακή» η καταγγέλλουσα είναι μια 36χρονη Αμερικανίδα η οποία διέμενε κάποια χρόνια στην Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στην Κρήτη, ενώ στο «νησί των Ιπποτών» βρέθηκε για να διδάξει Αγγλικά στα ανήλικα παιδιά του 42χρονου.

 

Με βάση τα όσα κατήγγειλε η δασκάλα, έφτασε στο νησί στις 23 Ιουλίου και ακριβώς την επόμενη ημέρα ο 42χρονος της είπε ότι κάνει μαθήματα γιόγκα. Η Αμερικανίδα αναφέρει ότι οι ασκήσεις του 42χρονου την χαλάρωσαν τόσο πολύ που δεν είχε το κουράγιο να αντιδράσει και ένιωθε σαν να είχε χάσει μέρος από τις αισθήσεις της. Οταν συνήλθε διαπίστωσε ότι ήταν γυμνή και πως ο 42χρονος την είχε βιάσει.

 

Αμέσως μετά η δασκάλα πήρε τα πράγματά της, έφυγε από το σπίτι και πήγε να καταγγείλει το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

 

Ο 42χρονος, ο οποίος μένει με τη μητέρα του και τα δύο ανήλικα παιδιά του, παραδέχθηκε ότι είχε ερωτική επαφή με την δασκάλα αλλά έγινε με την θέλησή της.

 

Σε βάρος του συλληφθέντα ασκήθηκε από την Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή Ρόδου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα