Καρδίτσα: Έτσι σκοτώθηκε ο νονός στο γλέντι της βάφτισης

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των Χανίων από το γλέντι που μετατράπηκε σε πένθος κοστίζοντας τη ζωή ενός 35χρονου Χανιώτη που είχε πάει νονός σε βάφτιση στην Καρδίτσα. Όπως δήλωσαν οι Αστυνομικές Αρχές της πόλης, οι έρευνες της Ασφάλειας Καρδίτσας έχουν αποκλείσει τελείως το ενδεχόμενο εσκεμμένης ενέργειας.

Όλα δείχνουν με βεβαιότητα ότι πρόκειται καθαρά για δυστύχημα που προέκυψε από μπαλωθιές και συγκεκριμένα, όπως είπαν, από εξοστρακισμό σφαίρας που προήλθε από μπαλωθιά που έριξε ο ίδιος ο 35χρονος. Μάλιστα η μοιραία σφαίρα που έκοψε το νήμα της ζωής του 35χρονου, καρφώθηκε στο μέτωπο και όχι στον κρόταφο όπως λανθασμένα είχε διαρρεύσει αρχικά...

Την ίδια ώρα ο πόνος είναι ανείπωτος για τους συγγενείς και τους φίλους του 35χρονου ενώ για μια ακόμα φορά με τον πλέον τραγικό τρόπο επιβεβαιώνεται ότι οι μπαλωθιές είναι ένα "έθιμο" που πρέπει να εκλείψει πριν θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Το χρονικό της τραγωδίας που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία

Το τραγικό γεγονός, συνέβη σε χωριό της Καρδίτσας, στην περιοχή Σμοκόβου, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (21-07-2014). Έγινε όμως γνωστό προχθες (24-07-2014), όταν κατέληξε στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ο 35χρονος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα βαφτίσια έγιναν την Κυριακή και το γλέντι «άναψε» μετά, με τον νονό και τη συντροφιά του από την Κρήτη, να στήνουν ένα κλασικό κρητικό γλέντι. Οι μπαλωθιές έπεσαν «σύννεφο», αφού στο σημείο του γλεντιού βρέθηκαν μετά από την αστυνομία, δεκάδες φυσίγγια κυνηγετικών όπλων, αλλά και πιστολιού ή πιστολιών.

Ο θανάσιμος τραυματισμός συνέβη γύρω στις 06.00 το πρωί της Δευτέρας. Η σφαίρα καρφώθηκε στο μέτωπο του 35χρονου και το γλέντι διακόπηκε. Ο άτυχος νονός μεταφέρθηκε αρχικά στο Γ.Ν. Καρδίτσας και στη συνέχεια στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα