Φιλιππιάδα: 60χρονος μοίρασε γυμνές φωτογραφίες της 19χρονης πρώην!

Σάλο προκαλεί στη Φιλιππιάδα αλλά και όχι μόνο η υπόθεση 60χρονου βρεφονηπιοκόμου  που εργάζεται σε δημοτικό παιδικό σταθμό της Φιλιππιάδας και συνελήφθη, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο πατέρας της  19χρονης με την οποία  διατηρούσε σχέση.

Ο βρεφονηπιοκόμος κατηγορείται ότι έγραψε συνθήματα  σε διάφορα  σημεία της Φιλιππιάδας και στον χώρο γύρω από  δημαρχείο με περιεχόμενο υβριστικό για τον πατέρα και την οικογένεια της 19χρονης, αλλά και ότι φωτοτύπησε γυμνές φωτογραφίες της κοπέλας, τις οποίες και πέταξε σαν… φέιγ βολάν σε διάφορα σημεία της πόλης.

Μάλιστα ο 60χρονος προέβαλλε αντίσταση όταν οι αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν και επιτέθηκε εναντίον τους με δρεπάνι, αποτυγχάνοντας ευτυχώς να τους τραυματίσει.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε μία λάμα 18 εκατοστών όπως και ένα μαύρο σπρέι, όμοιο με αυτό που είχαν γραφεί τα συνθήματα.

Νέα διάσταση όμως ενδέχεται να προσλάβει η ίδια υπόθεση λόγω της ανεύρεσης στο σπίτι του δεκάδων φωτογραφιών από βρέφη και νήπια του παιδικού σταθμού στον οποίο εργαζόταν.

Κατασχέθηκαν ακόμη τέσσερα dvd, τα οποία αποστέλλονται για εξέταση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην  Αθήνα. 

Σύμφωνα με το epiruspost.gr ο 60χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές και είχε απομακρυνθεί προσωρινά το 2011 από τον παιδικό σταθμό, ύστερα από καταγγελίες για «περίεργη» συμπεριφορά έναντι των νηπίων, όπως π.χ. ότι κατέβαζε τα εσώρουχά τους και τα ζωγράφιζε!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα