Ζευγάρια από όλον τον κόσμο έρχονται στην Ελλάδα για να παντρευτούν!

Το γάμο τους... αλά Ελληνικά, κάνουν όλο και περισσότερα ζευγάρια από το εξωτερικό, αποφασίζοντας να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης κάτω από το μοναδικό φως της χώρας μας και δίπλα στο... απέραντο γαλάζιο της!

Η Σαντορίνη, αποτελεί το δημοφιλέστερο προορισμό για τη διοργάνωση γάμων και κάθε χρόνο βουλιάζει από τους καλεσμένους των εκάστοτε νεόνυμφων, που γλεντούν μέχρι το πρωί, ακόμη και... σπάζοντας πιάτα!

Υπολογίζεται ότι πέρυσι στο νησί έγιναν 1.100 γάμοι και την πρωτιά έχουν οι Κινέζοι, με τις ομαδικές τελετές, ενώ πιστά ακολουθούν οι Άγγλοι, οι Αμερικανοί, οι Ρώσοι , αλλά και οι Ινδοί . Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι η Σαντορίνη επιλέχθηκε πρόσφατα ως ο δεύτερος καλύτερος προορισμός παγκοσμίως για τους νεόνυμφους,  από τη βρετανική ιστοσελίδα honeymoons.

Αυτή η ελληνική «τρέλα», δεν αφορά μόνο τη Σαντορίνη, αφού πολλοί είναι οι ξένοι που επιλέγουν και προορισμούς, όπως η Μονεμβασιά, η Σκιάθος, η Σύμη, η Πάρος, η Μήλος, η Κως, η Μύκονος , η Ρόδος και η Κρήτη.

Μετά τους Κινέζους , τώρα και  οι Ταϊλανδοί υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την ιδέα ενός γάμου στην Ελλάδα. Το project «Your Wedding In Greece» συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση Wedding Fair 2014 που έγινε στην Μπανγκόκ, προβάλλοντας τα καλύτερα μέρη της χώρας μας για μια τέτοια ρομαντική εμπειρία.

Και ο μύθος της ομορφιάς της χώρας μας μεγαλώνει...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα