Χαλκίδα: Αστυνομικός κατηγορείται για κλοπή σε βάρος 37χρονης

Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, διενεργεί έρευνα σε βάρος αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος κατηγορείται ότι έκλεψε 250 ευρώ από μια 37χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Βουλγαρία, λίγη ώρα μετά την σύλληψη της.

 

Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, όλα ξεκίνησαν, μόλις οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν την 37χρονη για επαιτεία στο κέντρο της Χαλκίδας. Στη συνέχεια τη μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα όπου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση, με αποτέλεσμα η γυναίκα να οδηγηθεί στα κρατητήρια.

 

Σύμφωνα με την καταγγελία της 37χρονης, λίγο πριν μπει στα κρατητήρια και ενώ ο σκοπός φύλαξης απουσίαζε, ένας από τους αστυνομικούς που την συνέλαβε, της έκανε έλεγχο και βρήκε πάνω της το ποσό των 270 ευρώ.

 

Ο αστυνομικός κράτησε τα χρήματα και της έδωσε μόνο 20 ευρώ, κάτι που η ίδια το δέχτηκε.

Όπως υποστηρίζει, δύο μέρες μετά, ζήτησε μέσω διερμηνέα από τον αξιωματικό υπηρεσίας τα 250 ευρώ, αλλά εκείνος είχε άγνοια, καθώς δεν υπήρχε πουθενά γραμμένο στο βιβλίο κρατουμένων ότι είχε παραδώσει η ίδια οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.

 

Άμεσα, η 37χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στον αξιωματικό υπηρεσίας και έκανε μήνυση στον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ για κλοπή, μαζί με τον σύζυγο και τον διερμηνέα της.

 

Την ίδια μέρα, ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ όπου έχει αναλάβει την υπόθεση και άνδρες της υπηρεσίας κατέφθασαν στο αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας για να πάρουν κατάθεση από την καταγγέλουσα. Ο αστυνομικός αρνείται τις κατηγορίες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα