Καμίνια: Το κλάμα του Μπούμπη αποκάλυψε το έγκλημα

Το απαρηγόρητο κλάμα του Μπούμπη, ενός αδέσποτου το οποίο φρόντιζε από κουτάβι και είχε γίνει ο πιστός του φίλος, μαρτυρούσε σε όλους την τραγική κατάληξη του ηλικιωμένου που έμενε στο φτωχικό σπίτι στην ήσυχη γειτονιά Ρετσίνια, στα Καμίνια... Αδίστακτοι ληστές τον είχαν σκοτώσει για λίγα ευρώ και είχαν αφήσει το άψυχο σώμα του στο πάτωμα, μέσα σε λίμνη αίματος!

Ο σκύλος του προσπαθούσε να τον συνεφέρει, αλλά μάταια... Και όταν κατάλαβε ότι το αφεντικό του είχε φύγει από τη ζωή, πήγε στην πόρτα και περίμενε υπομονετικά κάποιος να ακούσει το κλάμα του και να τρέξει για βοήθεια...

Το στυγερό έγκλημα με θύμα έναν 83χρονο συνταξιούχο του ΙΚΑ, που αποκαλύφθηκε χθες το πρωί, προκαλεί σοκ και ανατριχίλα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που βρήκαν οι διωκτικές Αρχές, οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν χθες τα ξημερώματα στο φτωχικό όπου κατοικούσε μόνος ο ηλικιωμένος, με σκοπό να τον ληστέψουν. Τον χτύπησαν μέχρι θανάτου, άρπαξαν τα 500 ευρώ της σύνταξής του και μια τηλεόραση, και τράπηκαν σε φυγή.

Ενας γείτονας που βοηθούσε τον ηλικιωμένο κάθε πρωί να φτιάξει το γάλα του ήταν αυτός που τον είδε στις 6.00 τα ξημερώματα από ένα παράθυρο πεσμένο δίπλα στο κρεββάτι του και κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Αμέσως ειδοποίησε την κόρη του 83χρονου και την Αστυνομία, και έπειτα επιχείρησε να μπει στο σπίτι για να βοηθήσει τον παππού. Μάταια όμως, καθώς η πόρτα ήταν κλειδωμένη...

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν η κόρη και ο εγγονός του 83χρονου. Ανοιξαν την πόρτα με τα κλειδιά τους και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα του άτυχου γεροντάκου που κείτονταν νεκρός στο δάπεδο της κρεβατοκάμαρας. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο ηλικιωμένος έφερε πολλαπλά χτυπήματα σε όλο το σώμα και κυρίως στο κεφάλι, ενώ οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι έλειπαν όσα χρήματα είχαν περισσέψει από τη σύνταξή του και η τηλεόραση. Ομως στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, πράγμα που τους κάνει να εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 83χρονος να άνοιξε ο ίδιος στους φονιάδες του.

Η δολοφονία του ηλικιωμένου έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν πως αδίστακτοι δράστες τον σκότωσαν για λίγα ευρώ. Ωστόσο όλοι όσοι έσπευσαν στο σπίτι του συγκλονίστηκαν βλέποντας τον Μπούμπη να αναζητεί απαρηγόρητος το αφεντικό του. Ο 83χρονος τον είχε βρει πριν από περίπου δύο χρόνια, μικρό κουτάβι, να περιφέρεται στους δρόμους. Τον μάζεψε και τον φρόντιζε, και ο πιστός σκύλος δεν έφευγε ποτέ από δίπλα του. Από χθες τριγυρίζει γύρω από το σπίτι με κατεβασμένη την ουρά και κλαψουρίζει συνεχώς για το αδικοχαμένο αφεντικό του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα