Ηλεία: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι απειλώντας να αυτοκτονήσει

Τον δρόμο για την ψυχιατρική κλινική έλαβε ένας 42χρονος από την περιοχή της Κάτω Παναγιάς, που το πρωί της Δευτέρας ταμπουρώθηκε μέσα στο σπίτι του απειλώντας να αυτοκτονήσει με το δίκαννο κυνηγετικό του όπλο, όταν αντίκρισε του αστυνομικούς που πήγαν να εκτελέσουν εισαγγελική παραγγελία για την εξέτασή του από γιατρούς.

 

Τις προηγούμενες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος πυροβολούσε με το κυνηγετικό του όπλο γύρω από το σπίτι του, με τους γείτονές τους να ανησυχούν και να ειδοποιούν για το περιστατικό την αστυνομία. Οι αστυνομικοί ήρθαν σε επικοινωνία με τους γιατρούς που είχαν νοσηλεύσει τον 42χρονο πριν λίγα χρόνια και ενημερώθηκαν για τις «ιδιαιτερότητες» και την επικινδυνότητα της κατάστασής του.

 

«Ταμπουρωμένος» μέσα στο σπίτι του ο 42χρονος απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει εάν δεν έφευγαν οι αστυνομικοί, ενώ στο σημείο μετέβη αμέσως ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας κ. Κώστας Δίπλας και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από τα Τμήματα Ασφαλείας Πύργου και Αμαλιάδας, μαζί με ειδικό διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ.

 

Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν περίπου έξι ώρες μέχρι τη στιγμή που οι αστυνομικοί κατάφεραν να πείσουν τον 42χρονο να τους παραδώσει το όπλο και να τον οδηγήσουν για εξέταση στο νοσοκομείο του Πύργου. Το όπλο κατασχέθηκε, ενώ μέσα στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 17 φυσίγγια.

 

Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική καθώς το τελευταίο διάστημα, φέρεται να μην ακολουθούσε σωστά την φαρμακευτική αγωγή του.

 

πηγη www.patrisnews.com

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα