Ο γιατρός με το "φακελάκι" τα ρίχνει στους συγγενείς

Αίσθηση προκαλούν οι εξηγήσεις που φέρεται να έδωσε ο γιατρός του Ευαγγελισμού που κατηγορείται ότι ζήτησε και πήρε φακελάκι προκειμένου να εγχειρήσει ασθενή ο οποίος είχε υποστεί έμφραγμα. Για τα 1500 ευρώ που βρέθηκαν επάνω του, φέρεται να ισχυρίζεται ότι η αδελφή του ασθενούς τα έδωσε από μόνη της.

 

ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Η αδελφή του ασθενή, με δική της πρωτοβουλία, πήγε στο γραφείο του γιατρού συνοδευόμενη από μια άλλη γυναίκα που δήλωσε και αυτή συγγενής. Έβγαλε από την τσάντα της ένα πακετάκι από χαρτονομίσματα των 50 ευρώ τυλιγμένα με λάστιχο και τα άφησε πάνω στο γραφείο του.

 

Ξαφνιάστηκε καθώς ουδέποτε είχε ζητήσει χρήματα απ΄ασθενή ή συγγενή. Έβαλε τα χρήματα στην τσέπη του επειδή δεν ήθελε να είναι σε κοινή θέα επειδή στο γραφείο του μπήκε ένας συνάδελφός του. Σκοπός του ήταν να τα επιστρέψει στην αδελφή του ασθενή αλλά δεν πρόλαβε επειδή ήρθε η αστυνομία και τα βρήκε στην τσέπη του.

 

Ο  67χρονος τελικά χειρουργήθηκε μετά τη σύλληψη του γιατρού  και κατέληξε την ίδια ημέρα. Ήδη ερευνάται αν οι καθυστερήσεις που καταγγέλλονται έπαιξαν ρόλο στη δραματική κατάληξη.

 

Τα στοιχεία που θα προκύψουν από την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης θα διαβιβαστούν στον ανακριτή  και θα κρίνουν την εξέλιξη της δικαστικής έρευνας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα