Παγκόσμια διάκριση για την Σαντορίνη!

Πρώτο το Παρίσι, δεύτερη η Σαντορίνη και τρίτο το Κάπρι. Πρόκειται για τους τρείς καλύτερους πολυτελείς προορισμούς παγκοσμίως για τους νεόνυμφους που θέλουν να περάσουν το ταξίδι του μέλιτος  σε ειδυλλιακούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, όπως τους επέλεξε το βρετανικό 101 Honeymoons, είτε πρόκειται για «μία παραλία- παράδεισο είτε για ένα city break 5 αστέρων.

Ειδικά για τη Σαντορίνη, όπως αναφέρεται, είναι το απόλυτο νησί, «όπου ο ρομαντισμός ανθεί, με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική των τέλειων θόλων όπου παντρεύεται το λευκό και το μπλέ.

Τα καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού παίζουν ακριβώς πάνω σε αυτό το μοτίβο και μεταξύ αυτών και το Grace Santorini με τις ιδιωτικές βεράντες και τις πισίνες για δύο».

Το Κάπρι της Ιταλίας ακολουθεί στην τρίτη θέση με δύο προτάσεις ξενοδοχείων στο τοπ της λίστας, το Hotel Capri και το  J.K Place Capri, ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται μία από τις πιο δημοφιλείς μεγαλουπόλεις του κόσμου, η Νέα Υόρκη. Η Καραϊβική ακολουθεί με τα νησιά Τερκς και Κέικος με από τα πιο exclusive resorts, τα Parrot Cay και Amanyara ενώ στην έκτη, έβδομη και όγδοη θέση είναι η Νότια Αφρική, η Βραζιλία, και οι Μαλδίβες.

Οι Σεϋχέλλες ακολουθούν στην ένατη θέση, ενώ τελευταία στο τοπ 10 βρίσκεται η Νέα Ζηλανδία που «συνδυάζει περιπέτεια με ρομαντισμό».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα