Ζευγολατιό: Έσβησε ο Θύμιος Κανελλόπουλος που τραυματίστηκε στην έκρηξη

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Δευτέρας ο Θύμιος Κανελλόπουλος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά ύστερα από έκρηξη στην επιχείρηση βεγγαλικών στο Ζευγολατιό την προηγούμενη Δευτέρα.

Η κηδεία του θα γίνει στις 18.30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ζευγολατιού. Η είδηση προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία. Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου ΚΑΤ, όπου και απεβίωσε.

Δραστήριος επιχειρηματίας και εξαίρετος οικογενειάρχης, ο Θύμιος Κανελλόπουλος γεννήθηκε το 1975 και ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Ήταν συνιδιοκτήτης και νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας «Γ. Κανελλόπουλος και ΣΙΑ Ο.Ε. - Εργοστάσιο Πυροτεχνημάτων και Παιδικών Αθυρμάτων». Άνθρωπος με έντονη κοινωνική δράση μέλος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και του Σωματείου Πυροτεχνουργών Ελλάδας, αλλά και υποστηρικτής, συμπαραστάτης και χορηγός στο σύνολο σχεδόν των πολιτιστικών και αθλητικών γεγονότων στην περιοχή της Κορινθίας.

Το 2006 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος του τότε Δήμου Βόχας με τον συνδυασμό του Τάσου Μαζιώτη. Το 2010 με συνδυασμό του Θόδωρου Λαμπρόπουλου εξελέγη εκ νέου δημοτικός σύμβουλος του Καλλικρατικού Δήμου Βέλου-Βόχας, και ήρθε μάλιστα πρώτος σε σταυρούς στη Δ.Ε. Βόχας. Από 1 Ιανουαρίου 2011 μέχρι και σήμερα ήταν αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέλου-Βόχας. Στις φετινές εκλογές του Μαΐου εξελέγη εκ νέου δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου, συγκεντρώνοντας 617 ψήφους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα