Θερμή Τρίτη για το Δημόσιο με συγκέντρωσεις και στάσεις

Στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί μέχρι τη λήξη της βάρδιας έχει κηρύξει για σήμερα, Τρίτη η ΑΔΕΔΥ, ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιήσει και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εφετείο, όπου και εκδικάζεται η έφεσή της κατά της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την απόφασή της να απέχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι από την αξιολόγηση.

Στις 12:30 μάλιστα η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στην οποία θα συμμετέχουν επίσης οι εκπαιδευτικοί και οι εργαζόμενοι στους ΠΟΕ – ΟΤΑ, διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις και την διαθεσιμότητα.

Σήμερα άλλωστε συμπληρώνεται ένας χρόνος από την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να θέσει σε καθεστώς διαθεσιμότητας πάνω από 2.000 εκπαιδευτικούς και να καταργήσει ειδικότητες των Επαγγελματικών Λυκείων.

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν άλλωστε το πρωί έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και οι σχολικοί φύλακες, οι οποίοι μετά θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.

Στάση εργασίας από τις 07:00  έως τις 10:00 και από τις 15:00 – 18:00 πραγματοποιούν σήμερα και τα μέλη της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα