Σοκάρει ο πατέρας της Πένυς Σκάρου: Δεν την αναγνώρισα πάνω στο φορείο

Τη δραματική στιγμή που είδε την κόρη του να μεταφέρεται στο χειρουργείο περιέγραψε ο πατέρας της Πένυς Σκάρου, λέγοντας πως… δεν μπορούσε να την αναγνωρίσει. Στο μεταξύ, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η τραγουδίστρια χτύπησε μόνη της στην κολώνα και στο τροχαίο δεν εμπλέκεται άλλο όχημα.

«Την είδα πάνω στο φορείο, στο ΚΑΤ. Δεν το γνώρισα το παιδί! Και ρωτάω την κοπέλα που έσπρωχνε το φορείο “πες μου σε παρακαλώ, αυτή η κοπέλα είναι η Πένυ Σκάρου;” και μου απαντά “κύριε, δεν ξέρω”», είπε ο πατέρας της 29χρονης.

Χωρίς να πιστεύει στα μάτια του, ο πατέρας της Πένυς μπήκε στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί τον σταμάτησαν ρωτώντας τον πού πάει: «εσείς θα μου πείτε πού παω. Αυτή που έχετε εδώ, ποιά είναι; Ήταν λες και είχε περάσει τρένο από πάνω της!».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Τροχαία, το μηχανάκι έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε κολώνα επί της οδού Πειραιώς. Τόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου που ήταν πίσω από την Πένυ, όσο και ένας υπάλληλος εταιρείας φύλαξης, υποστηρίζουν ότι δεν χτύπησε κάποιος άλλος την άτυχη κοπέλα.

Η 29χρονη τραγουδίστρια οδηγούσε από Αθήνα προς Πειραιά όταν συνέβη το μοιραίο: μετά την σύγκρουση, το μηχανάκι βρέθηκε στη δεξιά μεριά του οδοστρώματος, στο οποίο και κινούταν, ενώ το σώμα της κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα