Κρήτη: Βρέθηκε ο Γερμανός που είχε εξαφανιστεί

Βρέθηκε ο 64χρονος Γερμανός που είχε εξαφανιστεί στην Κρήτη, σύμφωνα με τα όσα ανάρτησε πριν απο λίγο στο facebook η κόρη του που τον αναζητούσε και η οποία θα φτάσει αύτιο στο Ηράκλειο.

Όπως έγραψε η ίδια, ο πατέρας της βρέθηκε να περιφέρεται σε δρόμο κοντά στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο.



Φυσικά απο την Αστυνομία της Κρήτης δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, όπως δεν υπήρχε για την εξαφάνιση.

Όπως είχαμε δημοσιεύσει νωρίτερα:

Μια ακόμη εξαφάνιση ενός επισκέπτη έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και είναι απορίας άξιον γιατί οι Αστυνομικές αρχές δεν αξιοποιούν τα συγκεκριμένα μέσα και κυρίως τα Μέσα Ενημέρωσης για να μπορεί να δοθεί η μέγιστη δυνατή προβολή στην έρευνα για τον εντοπισμό όσων εξαφανίζονται.

Αυτή την φορά πρόκειται για έναν 64χρονο Γερμανό με προβλήματα υγείας, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής απο τις 26 Ιουνίου με αποτέλεσμα η κόρη του να ξεκινήσει εκστρατεία μέσω του facebook, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται αύριο στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, σε group στο Facebook η κόρη του 64χρονου γράφει:

Αγνοείται o Heinrich Schröder ο οποίος εθεάθη για τελευταία φορά στο Ηράκλειο Κρήτης στις 26 Ιουνίου. Ο αγνοούμενος πήγε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου την Πέμπτη 26 Ιουνίου ώστε να πάρει την πτήση του για Γερμανία αλλά πιθανόν μπερδεύτηκε διότι δεν υπήρχε απογευματινή πτήση για Γερμανία. Επίσης, ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα κοντά στην περιοχή του Ρεθύμνου (πιθανόν την Πέμπτη 26/06 ή την Παρασκευή 27/06).

Πληροφορίες αναφέρουν οτι είχε παρουσιαστεί στα επείγοντα του νοσοκομείου (χωρίς παπούτσια και μπλούζα). Ο υποφαινόμενος, ο οποίος ακούει και στο όνομα Ερρίκος, πάσχει απο Διπολική Διαταραχή και μπορεί να γίνει ευέξαπτος και τίθεται εκτός εαυτού. Χρήζει άμεσης ιατρικής βοήθειας και παρακαλέιται όποιος όποια τον δεί ή τον έχει δεί να επικοινωνήσει με την αστυνομία Ηρακλείου στο τηλ 0030-28102 740700030-28102 74070

Δίνει επίσης μερικά στοιχεία για τον ίδιο:

Προσωπικές Πληροφορίες
Επώνυμο: Schröder
Όνομα: Heinrich
Ημερομηνία Γέννησης: 06/06/1950
Μαλλιά: Κοντά γκρι
Μάτια: γαλάζιο
Σημάδια: Τατουάζ ναύτη στον πήχη, ο αριστερός λοβός του αυτιού του είναι παραμορφωμένος

Επίσης σε νεώτερη ανάρτησή της έγραψε:

Ο πατέρας μου ήταν στα Χανιά, στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ». Ημίγυμνος, χωρίς παπούτσια και χωρίς χαρτιά. Όπως έμαθα το έσκασε και πάλι…
Η Αστυνομία τον ψάχνει διότι δεν πλήρωσε το λογαριασμό του ξενοδοχείου του. Πήρε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και πήγε στο Ρέθυμνο την Παρασκευή.
Αν κάποιος τον δει, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου ή στο AMBER ALERT ή στο 2810 274070 (Μανώλης Παπαδογιάννης).

Δείτε τις αναρτήσεις της στην ομάδα του facebook εδώ

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα