Ιεράπετρα: Νύχτα τρόμου η χθεσινή!

Με έναν μπαλτά, νεαρός  Πακιστανός, αφαίρεσε τη ζωή ενός ομοεθνή του που διατηρούσε μπακάλικο στο κέντρο της Ιεράπετρας και στην συνέχεια επιτέθηκε σε 50χρονο επιχειρηματία που διατηρεί κατάστημα εστίασης στην παραλία της Ιεράπετρας.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου περίπου στις 23.00 ο δολοφόνος με έναν μπαλτά κατακρεούργησε 53χρονο ομοεθνή του για άγνωστη αιτία μεσα στο παραδοσιακό μπακάλικο που διατηρούσε το θύμα.

Λίγη ώρα μετά, ο δράστης επιτέθηκε στον 50χρονο Ιεραπετρίτη επιχειρηματία ο οποίος βρίσκονταν σε ταβέρνα δίπλα απο το ζαχαροπλαστείο που διατηρεί.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο Πακιστανός δράστης βγήκε τρέχοντας απο ένα στενό και χτύπησε τον 50χρονο στο κεφάλι φέροντας του τραύματα με ένα μπαλτά.

Ο Πακιστανός δεν σταμάτησε να χτυπάει με μανία το δεύτερο θύμα του ούτε οταν έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο και σώθηκε όταν χάρη στην επέμβαση αυτοπτών μαρτύρων, ο νεαρός έφυγε, ενώ παρόντες ήταν η οικογένεια του 50χρονου και δεκάδες άτομα.

Αμέσως μετά ο Πακιστανός έτρεξε με τον μπαλτά μέχρι το αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας το οποίο βρίσκονταν σε απόσταση 200 μέτρων απο το σημείο της δεύτερης δολοφονικής απόπειρας και άρχισε να χτυπάει με μανία ενα σταθμευμένο περιπολικό μέχρι που τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί.

Ο 50χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο κέντρο υγείας της Ιεράπετρας με σοβαρά τραύματα, περίπου στις 00.45 μεταφέρθηκε στο εφημερεύων Νοσοκομείο του Ηρακλείου ενώ η ζωή του δεν κινδυνεύει.

Ολόκληρο το περιστατικό εξελίχθηκε στο πλέον πολυσύχναστο σημείο της Ιεράπετρας -λόγω της ημέρας- μπροστά στα έντρομα μάτια ακόμα και μικρών παιδιών.
Πηγή: flashnews.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα