Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αδικοχαμένου 13χρονου

Σε κλίμα οδύνης και βαθιάς θλίψης τελείται αυτή την ώρα από το νεκροταφείο Αργυρούπολης η κηδεία του 13χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του σε λούνα-παρκ στο Ελληνικό την Κυριακή. Συγγενείς, γνωστοί και φίλοι έχουν σπεύσει για να πουν το τελευταίο αντίο στο άτυχο αγόρι.

Εν τω μεταξύ, παιδιά με τις μητέρες τους περνούν από χτες από το σημείο της τραγωδίας και αφήνουν ένα λουλούδι και σημειώματα με τα οποία εκφράζουν τη λύπη αλλά και την οργή τους για το περιστατικό.

Νωρίτερα, ελεγκτές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης έφτασαν στο σημείο προκειμένου να κάνουν επιτόπιο έλεγχο. Ο έλεγχος κράτησε 5 λεπτά και στην συνέχεια αποχώρησαν. Το πρωί και το ΑΤ Ελληνικού προχώρησε στην σφράγιση του χώρου.

Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού Χρήστος Κορτζίδης ανακοίνωσε πως θα παραχωρήσει στις 13.30 το μεσημέρι της Τετάρτης συνέντευξη Τύπου για το περιστατικό. Σήμερα, κατήγγειλε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης στοχευμένη επίθεση από πολιτικούς αντιπάλους και δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα