Ο καρκίνος λύγισε τον μικρό Πέτρο ανήμερα το Πάσχα

Τα αθώα ματάκια του έκλεισαν μια για πάντα προτού καλά καλά προλάβει να γνωρίσει τον κόσμο... Ο καρκίνος λύγισε τον μικρό Πέτρο ανήμερα το Πάσχα και τον πήρε μακριά από τους γονείς του και όλους όσοι τον λάτρευαν... Ηταν μόλις τεσσάρων ετών, αλλά μέχρι και την τελευταία του ανάσα πάλευε σαν λιοντάρι...

Τώρα όλοι προσπαθούν να στηρίξουν τους τραγικούς γονείς του, τον 33χρονο ποδοσφαιριστή του Αστέρα Μαγούλας Γιώργο Αντωνόπουλο και τη σύζυγό του... Εδώ και δυόμισι χρόνια που ο Πετράκης διαγνώστηκε με καρκίνο είχαν κάνει τα πάντα για να βοηθήσουν το αγγελούδι τους, όμως ο Θεός το πήρε τελικά από δίπλα τους. Η κηδεία του αγοριού έγινε στην Πλατιάνα Κρεστένων, το χωριό απ' όπου κατάγεται ο ποδοσφαιριστής. Εκατοντάδες άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ηλείας κατέκλυσαν την εκκλησία της Αγίας Τριάδας για να του πουν το στερνό αντίο και έπειτα με δάκρυα στα μάτια το συνόδευαν στην τελευταία του κατοικία.

Στο πλευρό του 33χρονου και της οικογένειάς του βρέθηκε και ο ΠΣΑΠ που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση: «Ο Πέτρος έχασε την Κυριακή του Πάσχα, τόσο γρήγορα και τόσο άδικα, τη μάχη με τον καρκίνο και το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλους μας... Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών θρηνεί και συμπάσχει με την οικογένεια του Γιώργου Αντωνόπουλου, ωστόσο, σε τέτοια τραγικά γεγονότα, τα λόγια περιττεύουν».

Η είδηση του θανάτου του μικρού αγοριού βύθισε στο πένθος και τον φίλαθλο κόσμο της Παναχαϊκής, καθώς ο Γιώργος Αντωνόπουλος είναι πρώην παίκτης της «κοκκινόμαυρης» ομάδας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα