Θρίλερ με την άγρια δολοφονία νεοάστεγης σε πάρκο της Γλυφάδας

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θρίλερ με φοβερό σασπένς και... άγνωστο τέλος θυμίζει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας μιας γυναίκας στη Γλυφάδα την Κυριακή του Πάσχα! Περιπατητές στο μικρό πάρκο της πλατείας Αγίου Κωνσταντίνου ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα, όταν ανακάλυψαν τυχαία το πτώμα μιας άγνωστης. Εκεί όμως που το αίμα τους πάγωσε και ρίγη ανατριχίλας διαπέρασαν το κορμί τους ήταν όταν αντίκρισαν το πολτοποιημένο κεφάλι του θύματος από τα χτυπήματα με βαριά πέτρα που της είχε καταφέρει ο δράστης!
Το θρίλερ για γερά νεύρα έλαβε χώρα σε ένα clean cut προάστιο, τη Γλυφάδα. Στη «μητρόπολη του Νότου», όπως τη λένε, δίπλα στους καλοντυμένους celebrities με τα αστραφτερά αυτοκίνητα και τα lounge και χλιδάτα bars «κρύβονται» πλέον μέσα σε παρόδους, πλατείες και πάρκα η ανθρώπινη απόγνωση και μιζέρια. Στο παρκάκι του Αγίου Κωνσταντίνου, σε απόμερο σημείο και στην πλευρά που «βλέπει» προς τη θάλασσα, έχει δημιουργηθεί μια μικρή κοινότητα αστέγων, όπου είχε βρει καταφύγιο το τελευταίο διάστημα άλλο ένα «ανθρώπινο ράκος», χτυπημένο προφανώς από την οικονομική κρίση, το θύμα της άγριας δολοφονίας, μια 40χρονη νεοάστεγη.

Η ανατριχιαστική ανακάλυψη του πτώματος της άτυχης γυναίκας έγινε από περιπατητές, οι οποίοι είδαν πίσω από τους θάμνους να βρίσκεται πεσμένη μια ανθρώπινη φιγούρα. Ομως, η ανάσα τους κόπηκε όταν ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα, το πολτοποιημένο κεφάλι της άγνωστης! Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές Αρχές και στο σημείο έφτασαν άμεσα οι ερευνητές της Ασφάλειας, αλλά και ιατροδικαστής. Οπως διαπιστώθηκε, ο δράστης της άγριας δολοφονίας είχε χρησιμοποιήσει μια βαριά πέτρα για να σκοτώσει με φρικτό τρόπο την άτυχη γυναίκα.
Η 40χρονη λευκή γυναίκα, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία στο πτώμα, είχε δεχτεί αρχικά ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι από τον άγνωστο -μέχρι στιγμής- δράστη, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια, ο αδίστακτος δολοφόνος κάθισε πάνω στην αναίσθητη γυναίκα και άρχισε με μανία και μίσος να τη χτυπά με τη βαριά πέτρα στο κεφάλι και το πρόσωπο. Ηταν τέτοια η μανία και το μίσος που επέδειξε, ώστε από τα απανωτά χτυπήματα το πρόσωπο και το κεφάλι της γυναίκας πολτοποιήθηκαν! Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, το θύμα δεν είναι δυνατόν να αναγνωριστεί ακόμη.
Παράλληλα, δεν είχε πάνω της έγγραφα, ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλα χαρτιά που να δίνουν κάποιο στοιχείο ταυτότητας, με αποτέλεσμα στην περίπτωση που τα αποτυπώματα ή η εξέταση DNA δεν δώσουν κάποιο στοιχείο ταυτότητας, να πρέπει να γίνει προσπάθεια ανάπλασης του προσώπου μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και στη συνέχεια δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων στα media, μήπως και βρεθεί λύση στο «αίνιγμα» της ταυτότητάς της. Οπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, το έγκλημα διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 40χρονη άστεγη, ενώ στα χέρια της δεν βρέθηκαν ίχνη χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Τι δείχνουν οι έρευνες της Ασφάλειας

Οι υπεύθυνοι της Ασφάλειας διαπίστωσαν πως τα ρούχα της άτυχης γυναίκας δεν δείχνουν άτομο μακροχρόνια άστεγο, ενώ οι έρευνές τους στράφηκαν στους υπόλοιπους αστέγους που έχουν βρει καταφύγιο στο πάρκο, κάτω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου. Από τις καταθέσεις που πήραν, διαπίστωσαν πως η συγκεκριμένη γυναίκα είχε εμφανιστεί στο πάρκο πριν από μερικούς μήνες, χωρίς κανείς να γνωρίζει το όνομά της και από πού προέρχεται. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών κάνουν λόγο για έγκλημα που μάλλον έχει να κάνει με διαφορές που προέκυψαν από τη διαμονή της γυναίκας στο συγκεκριμένο πάρκο, χωρίς όμως να αποκλείουν άλλα ενδεχόμενα...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα