Το τελευταίο "αντίο" στον 25χρονο Γιώργο που χάθηκε από μπαλωθιές

Βαρύ το πένθος στη Κρήτη – Στις 3 το μεσημέρι η κηδεία του 25χρονου που χάθηκε άδικα από τις... μπαλωθιές – Στα χέρια των αρχών ο 41χρονος

Η τελευταία πράξη του δράματος που από χθες συγκλονίζει όλη τη Κρήτη θα γραφεί σήμερα στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στην Ασή Γωνιά Χανίων όπου θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία ο 25χρονος Γιώργος Γυπάρης.

Ο άτυχος νέος άφησε χθες την τελευταία του πνοή στον οικισμό Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου, όταν κατά τη διάρκεια του Πασχαλινού γλεντιού ένας 40χρονος έβγαλε το όπλο του κι άρχισε να ρίχνει... μπαλωθιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η "αδέσποτη" σφαίρα βρήκε τον 25χρονο Γιώργο Γυπαράκη στο Δόξα πατρί που σημαίνει ότι οι σφαίρες "έπεσαν" χαμηλά. Από τις... μπαλωθιές τραυματίστηκε στο μάτι κι ένας 23χρονος ο οποίος νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ.



Στα χέρια των αρχών ο 40χρονος


Στα “χέρια” των αρχών βρίσκεται από χθες ο 40χρονος άνδρας που έβγαλε το όπλο για τις “εορταστικές” μπαλωθιές ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, κατά την αστυνομική έρευνα και την εξερεύνηση του χώρου της εκδήλωσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, 50 φυσίγγια και 15 κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Στην περιοχή και σήμερα βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.



Πενθεί η Ασή Γωνιά

Η είδηση του θανάτου του 25χρονου Γιώργου Γυπαράκη βύθισε στο πένθος όλο το Ρέθυμνο αλλά και την ομάδα της Ασή Γωνιάς καθώς ήταν χρόνια παίκτης της.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της στο facebook:

Σε μεγάλο πένθος βυθίστηκε η Ασή Γωνιά από τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του αγαπημένου της Γιώργου Γυπαράκη. Μαζί με όλο το χωριό πενθεί και κλαίει ο Αθλητικός Όμιλος Ασή Γωνιάς που έχασε τον “Τουμπα” της. Ένα παιδί στολίδι μέσα και έξω από τα γήπεδα. Ο χαμός του έχει συγκλονίσει όλο το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο, και όχι μόνο, γιατί ήταν αγαπητός σε όλους.

Συμπαραστάτης στην οικογένειά του, πατέρας και αδερφός. Πρώτος στις κοινωνικές του υποχρεώσεις, στον χορό, το τραγούδι, στο ποδόσφαιρο. Θα μας λείψεις Γιώργο μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει”.

ΠΗΓΗ www.cretalive.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα