Μοίρασαν δώρα και γλυκά

Δώρα και γλυκά προσέφερε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία στους ανήλικους, που φιλοξενούνται στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Ανήλικων Αλλοδαπών στην Αμυγδαλέζα, με αφορμή τις εορτές του Πάσχα

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, « το πρωί, αντιπροσωπεία Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, επισκέφτηκε το Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Ανήλικων Αλλοδαπών, στην Αμυγδαλέζα Αττικής και προσέφερε δώρα (επιτραπέζια, παζλ κλπ παιχνίδια) και γλυκά (σοκολατένια αυγά κλπ) στους είκοσι τέσσερις (24) ανήλικους, που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο Γενικός Επιθεωρητής Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης, συνοδευόμενος από τον Α΄ Βοηθό του, Υποστράτηγο Ιωακέιμ Τσουκνάδη και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, Ταξίαρχο Ιωάννη Φραγκίσκο.

Σημειώνεται ότι οι ανήλικοι που διαμένουν στις εγκαταστάσεις του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Ανήλικων Αλλοδαπών, δραστηριοποιούνται σε θέματα δημιουργικής απασχόλησης, κατασκευάζοντας διάφορα είδη, υπό την καθοδήγηση και βοήθεια της Κοινωνικής Λειτουργού, κας. Παναγιώτας Σιαφάκα, του Ψυχολόγου κου. Μιχαήλ Σκαλτσά και του μεταφραστή κου. Αζέρ Ιωσήφ. Τα είδη αυτά οι ανήλικοι τα προσφέρουν αφιλοκερδώς σε διάφορους Οργανισμούς και Φορείς.

Στους Αξιωματικούς που τους επισκέφτηκαν οι ανήλικοι προσέφεραν συμβολικά αυτοσχέδιες λαμπάδες, τις οποίες κατασκεύασαν για την περίοδο των εορτών του Πάσχα, στο πλαίσιο της δημιουργικής τους απασχόλησης».

Αύριο, Κυριακή του Πάσχα, θα προσφερθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που φιλοξενούνται στα Προαναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών σε όλη τη χώρα, εορταστικό γεύμα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα