Βόλος: Κρεμάστηκε με την γραβάτα του

Την ημέρα της σταύρωσης διάλεξε ένας ηλικιωμένος για να θέσει τέρμα στη ζωή του, σήμερα το μεσημέρι στο Βόλο και μάλιστα κάνοντας βρόχο με τη γραβάτα του, στο σπίτι του, στη συνοικία Οξυγόνου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν καταθλιπτικός.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν μόνος στο σπίτι του, καθώς η κόρη του, που είναι παντρεμένη, πήγε αργά σήμερα το πρωί και πήρε τη μητέρα της (και σύζυγο του αυτόχειρα), για να πάνε για ψώνια.

Όταν επέστρεψαν το μεσημέρι στο σπίτι, επί των οδών Ευρυπίδου – Παγασών), βρήκαν τον 77χρονο άνδρα κρεμασμένο μέσα στο σπίτι του, με βρόχο που είχε φτιάξει με τη γραβάτα του.
Έντρομη η κόρη του ειδοποίησε το ΕΚΑΒ Βόλου στις 14.40 και επί τόπου πήγε ο γιατρός, που απλά διαπίστωσε τον θάνατό του, καθώς ήταν ήδη αργά, για τον άτυχο άνδρα.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρήκε κάποιο σημείωμα, αλλά ο ηλικιωμένος, που είναι συνταξιούχος του δημοσίου, αντιμετώπιζε προβλήματα. Ο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε και προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

πηγη magnesianews.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα