Κως: Του ζήτησε να χωρίσουν και την δολοφόνησε

Τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του ομολόγησε ο 51χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε συλληφθεί μία μέρα μετά την ανεύρεση του πτώματος της άτυχης γυναίκας μέσα σε λίμνη αίματος, στην μπανιέρα του σπιτιού της, στο Πλατάνι της Κω.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι διέπραξε το έγκλημα τυφλωμένος από το ερωτικό πάθος που ένιωθε για την σύντροφό του. Το θύμα φέρεται λίγες ώρες νωρίτερα να είχε ανακοινώσει στον 51χρονο την επιθυμία του να χωρίσουν. Αυτός δεν άντεχε να την χάσει και κατέληξε να την σκοτώσει, ώστε να μην την έχει κανένας άλλος, εκτός απ' αυτόν.

Να θυμίσουμε ότι η 43χρονη Ρουμάνα έφερε τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό, το στήθος και τα γεννητικά όργανα ενώ δεν υπήρχαν στο σώμα της ίχνη πάλης αλλά ούτε και σημάδια διάρρηξης στο σπίτι. Το μαχαίρι, που χρησιμοποιήθηκε, είχε επιχειρηθεί να καθαριστεί με υγρό σαπούνι στο νεροχύτη της κουζίνας και ο δράστης το είχε επιμελώς κρύψει σε ντουλάπι. Ο 51χρονος ήταν και αυτός που είχε βρει το άψυχο σώμα της και είχε ενημερώσει τις αρχές.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα