Δημήτρης Ρίζος: Προσευχόμαστε στον Θεό να βγει ο γιος μου από το κώμα

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή το βράδυ όπου ο Απόστολος οδηγούσε την βέσπα του και τον χτύπησε διερχόμενο όχημα. Ο γιος του Δημήτρη Ρίζου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Το δημοσίευμα για το τροχαίο ατύχημα του Απόστολου Ρίζου, γιο του δημοσιογράφου και εκδότη Δημήτρη Ρίζου, έχει προκαλέσει στεναχώρια και αγωνία σε όλους. Ο 33χρονος μετά το άσχημο παιχνίδι που του «έπαιξε η μοίρα» την ημέρα του ατυχήματος, βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Τραγική ειρωνεία, είναι το κράνος που κρατούσε στα χέρια του, θεωρώντας πως για την κοντινή απόσταση που θα διένυε, θα του ήταν αχρείαστο. Πράγμα το οποίο δεν σκέφτηκε καλά, καθώς μέσα σε λίγα λεπτά ο ίδιος βρέθηκε αιμόφυρτος με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Μπορεί τα πρώτα δείγματα μετά την επέμβαση να είναι θετικά, καθώς αφαιρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος του αιματώματος από τον εγκέφαλο, αλλά όπως σε κάθε παρόμοια κατάσταση, τα πρώτα 24ωρα είναι αρκετά κρίσιμα.

Η φιγούρα των γονιών του, έξω από την εντατική μονάδα, αποδεικνύει την αγωνία και την αναμονή ενός θετικού αποτελέσματος, ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα Espresso: «Το μόνο που κάνουμε είναι να προσευχόμαστε στον Θεό να βγει από το κώμα. Οι γιατροί μας έχουν πει ότι είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά εμείς ελπίζουμε».

Η πρώτη καλή είδηση για την οικογένεια ήταν πως η λεπτή χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και οι θεράποντες ιατροί είναι ικανοποιημένοι. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι κρίσιμα για τον Απόστολο.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα