Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Ρίζο

Για τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένεια του μετά το ατύχημα του 33χρονου μονάκριβου γιού του, Απόστολου, μίλησε ο  πρώην εκδότης του Αδέσμευτου Τύπου και νυν αρθρογράφος, Δημήτρης Ρίζος.

Ο άτυχος νέος ενώ κινούταν με τη μηχανή του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, χτυπήθηκε από ένα αμάξι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Ο 33χρονος βρίσκεται στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού σε πλήρη καταστολή, ενώ ήδη έχει υποβληθεί σε μια πολύ σοβαρή εγχείρηση στο κεφάλι.

Ο κ. Ρίζος δηλώνει πως οι γιατροί είναι ανήσυχοι και αισιόδοξοι για τη πορεία της υγείας του γοητευτικού νέου. Οι δηλώσεις του δημοσιογράφου για τα αίτια του ατυχήματος είναι οι εξής: «Οι πρώτες πληροφορίες είναι ότι έφταιγε το αυτοκίνητο. Μόλις είχε ανέβει στη μηχανή και ούτε το κράνος του δεν είχε προλάβει να βάλει. Ήταν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και πετάχτηκε απέναντι σε ένα εστιατόριο να φάει. Έγινε το κακό. Ο άνθρωπος που τον χτύπησε ήταν στα χέρια της τροχαίας. Δεν έχουμε εμείς επαφές. Δεν έχει σημασία όμως αυτό τώρα.»

Ο Δημήτρης Ρίζος αν και ξέρει πως είναι δύσκολα τα πράγματα φαίνεται να είναι αισιόδοξος και τονίζει: «Πρέπει να περάσουν ακόμη δύο εικοσιτετράωρα τουλάχιστον για να δούμε τι θα γίνει. Χθες το βράδυ είχε πυρετό, 39 και κάτι και σήμερα έχει πέσει λιγάκι.»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα