Νεκρό κοριτσάκι από φωτιά, χαροπαλεύουν μάνα με άλλα 3 παιδιά

Τραγική κατάληξη είχε εκδήλωση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στο Φοίνιξ της Αριζόνα, καθώς έχασε τη ζωή του ένα 14χρονο κοριτσάκι ενώ η 33χρονη μητέρα του καθώς και τα 3 αδέρφια του ηλικίας μόλις 10χρονών, 3 χρονών και 3 μηνών νοσηλεύονται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η πυρκαγιά σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε σήμερα το πρωί κάτω από αδιευκρίνιστες  συνθήκες. Οι πυροσβεστική ανταποκρίθηκε άμεσα στην κλήση για βοήθεια και προτεραιότητά τους ήταν να σωθεί η οικογένεια.  Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις και επεκτάθηκε σε άλλα 4 διαμερίσματα ,με αποτέλεσμα να χρειαστεί η απομάκρυνση τουλάχιστον 30 ατόμων.

Το αστυνομικό τμήμα διενεργεί έρευνες για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας αφού έχουν σαφές ενδείξεις ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από εμπρησμό και αποφάσισαν την κράτηση του συντρόφου της μητέρας , στηριζόμενοι στις καταθέσεις των συγκλονισμένων γειτόνων της οικογένειας που έκαναν λόγω για ενδοοικογενειακή  βία και μάλιστα για έντονο καβγά του φερόμενου ως δράστη με την σύντροφό του, λίγα λεπτά πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά.

πηγη www.arcadia-news.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα