Δεν ήταν τσιρλίντερ του Ολυμπιακού η συλληφθείσα

Δεν υπήρξε ποτέ τσιρλίντερ στην ομάδα των red drops η 40χρονη που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών, ξεκαθάρισε ο υπεύθυνος και team manager  της ομάδας των Red Drops, Μάικ Φουντεδάκης. Η ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από μεγάλη επιχείρηση  εξάρθρωσε  κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών  και συνέλαβε τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 40, 43, 33, 32 και 40. Πληροφορίες ήθελαν την 40χρονη να είναι πρώην τσιρλίντερ του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, οι πληροφορίες διαψεύστηκαν. «Δεν υπήρξε ποτέ καμία τέτοια κοπέλα στην ομάδα μας από το 2004 μέχρι σήμερα. Η συγκεκριμένη ομάδα των τσιρλίντερ RED DROPS που η πλειονότητά τους απαρτίζουν και την εθνική ομάδα στο άθλημα , δεν είχε ποτέ στο δυναμικό της όλα αυτά τα χρόνια καμία ομογενή από το Τορόντο», τόνισε ο κ. Φουντεδάκης.

«Όλες οι κοπέλες που απαρτίζουν τις ομάδες των τσιρλίντερς είναι πρώην αθλήτριες υψηλού επιπέδου ρυθμικής, ενόργανης, συγχρονισμένης κολύμβησης και λοιπών αθλημάτων. Προέρχονται από τη Γυμναστική Ακαδημία, από την Ιατρική, από τη Δημοσιογραφία. Υπάρχουν ακόμη νοσηλεύτριες, άλλες κοπέλες από τη Θεολογική Σχολή και από τη Νομική, οι οποίες δεν δραστηριοποιούνται μόνο στο σόου που γίνεται στα γήπεδα αλλά δραστηριοποιούνται και στο άθλημα με πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες νίκες», πρόσθεσε.

«Είναι απαράδεκτο το γεγονός να μας εμπλέκουν σε τέτοια δημοσιεύματα και ότι χρησιμοποιήθηκαν φωτογραφίες των Red Drops για να προμοτάρουν κάποιοι τις σελίδες τους και τις εφημερίδες τους, μη σκεφτόμενοι ότι θίγουν κορίτσια που είναι αθλήτριες, υψηλού επιπέδου. Μείναμε έκπληκτοι όταν είδαμε το δημοσίευμα για την “κυρία αυτή”με την χρήση δικών μας ομαδικών φωτογραφιών.  Αναρωτιόμαστε για τον τρόπο που έγινε η αναπαραγωγή αυτής της είδησης χωρίς να ελεγχτεί και ότι χρησιμοποιήθηκαν οι φωτογραφίες μας, καθώς και πως κάποιοι υποτιθέμενοι δημοσιογράφοι κάνουν ρεπορτάζ με δικό μας φωτογραφικό υλικό και το χειρότερο από όλα χωρίς να διασταυρώνουν στοιχεία εκθέτοντας κόσμο», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε, τόσο ο ίδιος  όσο  και κάθε μία κοπέλα ξεχωριστά,  θα κινηθούν νομικά εναντίον όλων των ανεξαιρέτως των Μέσων, ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου, επειδή δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες τους που τις συσχετίζουν με την εν λόγω κοπέλα.

Η προπονήτρια των τσιρλίντερς RED DROPS ξεκαθαρίζει ακόμη ότι:

«Ουδέποτε πέρασε μια τέτοια κοπέλα  ούτε καν από οντισιόν».

«Ελέγξαμε όλα τα στοιχεία μας. Ουδέποτε πέρασε ποτέ από οντισιόν κοπέλα,

ομογενής από το Τορόντο. Κάθε χρόνο το roster των Red Drops αναρτιέται  στην επίσημη σελίδα τους www.reddrops.gr  ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους προβλήματα, όπως επίσης και να μην οικειοποιούνται την ομάδα, κοπέλες οι οποίες δεν ήταν ποτέ στις Red Drops, για δικό τους προσωπικό όφελος».

πηγή: sofokleousin.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα