Γιώργος Λιανός και Δέσποινα Καμπούρη στον Πρωϊνό Καφέ του ΑΝΤ1

Τελικά ο Πρωϊνός Καφές του ΑΝΤ1 "σερβίρεται" από τους νέους παρουσιαστές Γιώργο Λιανό και  Δέσποινα Καμπούρη.

Στην παρθενική εμφάνιση των δύο παρουσιαστών για βοήθεια έτρεξαν οι Κατερίνα Γκαγκάκη και ο φίλος του Λιανού, Πάνος Μεταξόπουλος. Κάτι ανάμεσα σε X factor και Fame Story! Η επιβεβαίωση ήρθε και με την εμφάνιση του συγκροτήματος "Κόκκινα Χαλιά" που έκανε την εμφάνισή του στο πρόσφατο X factor

«Ο ΑΝΤ1 λόγω σημαντικής διαφωνίας αναφορικά με το περιεχόμενο του "Πρωινού καφέ" αποφάσισε από κοινού με τους παρουσιαστές της εκπομπής Νίκο Μουτσινά και Κατερίνα Ζαρίφη τη λύση της συνεργασίας τους. Ο ΑΝΤ1 τους εύχεται κάθε επιτυχία σε οποιαδήποτε νέα τους προσπάθεια» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε από τη διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του καναλιού, Κατερίνα Γκαγκάκη, δεν είχε αποφασιστεί αν θα υπάρξουν αντικαταστάτες τους, ωστόσο, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μη βγει σήμερα η εκπομπή στον αέρα. Οπως διευκρίνισε η ίδια «μία από τις προσωρινές λύσεις είναι να αναλάβουν την εκπομπή οι συνεργάτες των κεντρικών παρουσιαστών, οι οποίοι επιμελούνταν στήλες στην εκπομπή».

Την ίδια ώρα το γκεστ πέρασμα του Γιώργου Λιανού και της Δέσποινας Καμπούρη ως οικοδεσπότες του «Πρωινού καφέ» (για τις ανάγκες ενός επεισοδίου της σειράς «Φίλα το βάτραχο σου», που είχαν γίνει στο πλατό του «Καφέ»), αποδείχτηκε προφητικό. Το ζευγάρι θα προστεθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην ομάδα της εκπομπής, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ο ακριβής τους ρόλος. (Και φυσικά δεν αποκλείεται να πιάσουν τις θέσεις τους στο λιλά κανάπε από σήμερα κιόλας).

Το τηλεοπτικό δίδυμο του «X-Factor», που ικανοποίησε με την παρουσία του στο backstage τουυ «X-Factor», φαντάζει ιδανική λύση μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν, όπου κανένα μεγάλο όνομα δεν θα αναλάμβανε να σηκώσει στις πλάτες του ένα τέτοιο βάρος, όπως του «Πρωινού καφέ».

Ο Νίκος και η Κατερίνα, ωστόσο, χθες κατόρθωσαν -εν μέσω θύελλας- (στην τελευταία όπως αποδείχτηκε αργότερα εκπομπή τους) να αυτοσαρκαστούν, προβάλλοντας τους εαυτούς τους σε... κουίζ... «Ποιο τηλεοπτικό ζευγάρι μένει άνεργο;» Αυτό ήταν το χθεσινό κουίζ που μας έβαλε να λύσουμε το τηλεοπτικό δίδυμο. Από την άλλη, στις -εκτός πλατό-εμφανίσεις τους, οι παρουσιαστές εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους απέναντι στο σταθμό. Ωστόσο, ο Μουτσινάς και στο «Καλομελέτα κι έρχεται» είπε: «Αν θέλετε να με δείτε χαρούμενο, ελάτε στο Pomodoro».

Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη δήλωση έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει... Επειτα από αυτό, τα στελέχη του καναλιού λένε πως πήραν την απόφαση να τους «κόψουν». Σε αυτό συντέλεσαν φυσικά και τα νούμερα που κάνει φέτος ο «Πρωινός καφές», τα χαμηλότερα απ’ όταν ξεκίνησε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα