Θρίλερ με τον μυστηριώδη θάνατο της 30χρονης Ροδίτισσας

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον μυστηριώδη θάνατο της 30χρονης Ροδίτισσας, η οποία την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στο διαμέρισμά της.

Σύμφωνα με μαρτυρία, η άτυχη κοπέλα λίγη ώρα προτού βρεθεί νεκρή είχε καβγαδίσει άγρια με άγνωστο άτομο. Η μαρτυρία αυτή κατατέθηκε αρχικά στη μητέρα της 30χρονης κι εκείνη με τη σειρά της ενημέρωσε την Αστυνομία. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου Κωνσταντίνος Μπούτσικος ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας προκειμένου να εξεταστούν οι κλήσεις που έγιναν από και προς το κινητό της τηλέφωνο το τελευταίο διάστημα πριν από τον θάνατό της.

Η μητέρα της 30χρονης, που από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι η κόρη της δεν έβαλε μόνη της τέλος στη ζωή της, ανέφερε στους αστυνομικούς όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο ζωής του παιδιού της και τη συμπεριφορά που είχε το τελευταίο διάστημα, η οποία σε καμία περίπτωση δεν υποδήλωνε αυτό που ακολούθησε.

Σημειώνεται επίσης ότι δεν υπήρξε κανένα σημείωμα από την άτυχη κοπέλα, με το οποίο να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, ο ιατροδικαστής δεν διέγνωσε σημάδια πάλης στο σώμα της. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 3.30 μετά το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου. Η κοπέλα είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα