Πού θα τοποθετηθούν 180 πρώην δημοτικοί αστυνομικοί

Με 2.000 ελεγκτές αλλά και 180 πρώην δημοτικούς αστυνομικούς με πτυχίο Οικονομικών Σχολών θα ενισχυθεί το 2014 η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Τη σχετική αναφορά έκανε την Τετάρτη ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρης σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις ΔΟΥ και την οποία συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με την οργανωτική δομή των εφοριών, την στελεχών, την καταπολέμηση της διαφθοράς του κλάδου και ζητήματα εξυπηρέτησης των πολιτών.

Ο κ. Θεοχάρης ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει η υφιστάμενη οργανωτική δομή των Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών και ότι αυτό που εξετάζεται είναι κάποιες στοχευμένες συνενώσεις που θα μπορούσαν να μειώσουν τον αριθμό των εφοριών από τις 119 σε 116 ΔΟΥ.

Ο γγ Δημοσίων Εσόδων ανέφερε πως ήδη έχει υποβληθεί αίτημα ώστε να στελεχωθούν οι ΔΟΥ με στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας που έχουν μπει στην κινητικότητα και διαθέτουν πτυχίο οικονομικών σχολών. Ο ίδιος είπε πως είναι περίπου 180 άτομα και θα τοποθετηθούν με κριτήριο το γραπτό διαγωνισμό ή τα μόρια του ΑΣΕΠ που είχαν όταν προσλήφθηκαν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα