Η 13χρονη δεν άντεξε τα χτυπήματα της μοίρας και κρεμάστηκε

Τα ματάκια της έκλεισαν για πάντα, μια και η ίδια επέλεξε να φύγει για τη γειτονιά των αγγέλων προκειμένου να συναντήσει τον πατέρα της και να γλιτώσει από τον πόνο και τη δυστυχία. Ηταν μόλις 13 ετών, αλλά το χαμόγελο είχε πάψει εδώ και αρκετό καιρό να ζωγραφίζεται στα χείλη της.

Αυτά τα λόγια ψελλίζουν τις τελευταίες ώρες οι κάτοικοι της μικρής κοινωνίας της Επισκοπής στη Νάουσα Ημαθίας, μετά την είδηση του τραγικού θανάτου του 13χονου κοριτσιού που βρέθηκε κρεμασμένο μέσα στην αποθήκη του σπιτιού του το απόγευμα του Σαββάτου. Η μικρούλα είχε καταφέρει να φτιάξει μια αυτοσχέδια κρεμάλα με περιλαίμιο σκύλου. Την πέρασε στον λαιμό της και έφυγε για το μακρινό ταξίδι...

Το άψυχο σώμα της βρήκαν λίγα λεπτά αργότερα γείτονες, οι οποίοι προσπάθησαν να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη πολύ αργά... Οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό της και λύγισαν και οι ίδιοι μπροστά στη θέα του παγωμένου της προσώπου.

Οι αστυνομικές Αρχές που ειδοποιήθηκαν και κατέφθασαν στο σημείο απέκλεισαν από την πρώτη στιγμή την εγκληματική ενέργεια. Οι κάτοικοι που γνώριζαν το αγγελούδι από την ημέρα που ήρθε στον μάταιο τούτο κόσμο έκαναν λόγο για ένα παιδί που η μοίρα στάθηκε ιδιαίτερα σκληρή μαζί του. Πριν από μερικά χρόνια πέθανε ο πατέρας της και η 13χρονη ζούσε με την κατάκοιτη γιαγιά της, η οποία αδυνατούσε να τη φροντίσει. Ετσι τα απαραίτητα της τα προσέφερε μια θεία της.

Σήμερα συγγενείς και φίλοι θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία...

Αυτοκτονία 35χρονης

Εκτός από το άτυχο 13χρονο κορίτσι που οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα, η θλιβερή λίστα με τους αυτόχειρες εξακολουθεί να μακραίνει στην Ελλάδα. Χθες μια νεαρή μητέρα τριών παιδιών βρέθηκε κρεμασμένη στο λατομείο του χωριού Λεπενού, στο Αγρίνιο.

Η 35χρονη γυναίκα δεν είχε έδωσε σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου, με αποτέλεσμα οι συγγενείς της να την αναζητήσουν σε όλο το χωριό. Δυστυχώς, χθες το πρωί η άτυχη γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη στη συνοικία Λαγκάδα, στο λατομείο του χωριού.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που την οδήγησαν στην αυτοκτονία. Η σορός της μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να άφησε σημείωμα, στο οποίο αναφέρεται στους οικογενειακούς λόγους που την ώθησαν στην αυτοκτονία.

Εκοψε τις φλέβες της

Μια νεαρή κοπέλα στην περιοχή των Αχαρνών του Ηρακλείου Κρήτης επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της. Οι συγγενείς της ευτυχώς τη βρήκαν έγκαιρα -μέσα σε λίμνη αίματος- και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο την παρέλαβε και τη μετέφερε έγκαιρα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται συγγενείς, φίλοι, αλλά και ψυχολόγος, οι οποίοι προσπαθούν να τη στηρίξουν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα