Συγκλονιστικές εξελίξεις: Η Ρούσεβα είναι η μητέρα της Μαρίας

Σύμφωνα με πληροφορίες τα αποτελέσματα του τεστ DNA έδειξαν ότι η μικρή Μαρία είναι η κόρη της Βουλγάρας Ρομά, Σάσα Ρούσεβα.

Σημειώνεται ότι οι βουλγαρικές αρχές κάνουν λόγο για ένα περιθώριο λάθους 1%.

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της μικρής Μαρίας. Ο Γ.Γ. του υπ. Εσωτερικών της Βουλγαρίας ανακοίνωσε ότι ταυτοποιήθηκε η Σάσα Ρούσεβα ως η βιολογική μητέρα της Μαρίας και ο Ατανάς Ρούσεβ ως ο πατέρας, μετά από την εξέταση του DNA.

Αυτό αποτελεί την απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του zougla.gr για την ταυτότητα των γονέων της μικρής, η οποία πρωταγωνιστεί σε μία υπόθεση που συγκλόνισε όλη την Ευρώπη.

Στο αστυνομικό τμήμα της Σόφιας οι βιολογικοί γονείς

Σε Αστυνομικό Τμήμα της Σόφιας οδηγήθηκαν εκ νέου σήμερα οι γονείς της μικρής Μαρίας, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε καταυλισμό Ρομά στην πόλη Γκούρκοβο.
Μαζί τους μεταφέρθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα με περιπολικό της αστυνομίας και τρία από τα παιδιά τους.

Η δικηγόρος των Ρομά: Aισθανόμαστε δικαιωμένοι

"Σε πρώτη φάση αισθανόμαστε μια δικαίωση και μια χαρά γιατί επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά οι ισχυρισμοί και οι θέσεις των εντολέων μας από την πρώτη στιγμή", δήλωσε η δικηγόρος των Ρομά που κατηγορούνται για αρπαγή της Μαρίας σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του DNA που έδειξαν ότι η μικρή Μαρία είναι η κόρη της Βουλγάρας Ρομά, Σάσα Ρούσεβα.

Ακόμη πρόσθεσε ότι οι πελάτες της εμμένουν ότι αυτό που τους ενδιαφέρει όταν τελειώσει η υπόθεση είναι να επιστρέψει η Μαρία στην αγκαλιά τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα