Η δολοφονία του 34χρονου που πάγωσε την Ελλάδα

Ο Παναγιώτης Φύσσας πατέρας του 34χρονου που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα στο Κερατσίνι βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του γιου του. Αν και όπως επεσήμανε οι πληροφορίες του δεν είναι “πλήρεις” περιέγραψε όσα του μετέφεραν σχετικά με το περιστατικό.

«Μου είπαν ότι έβλεπαν τη μπάλα ο γιος μου με άλλα δύο άτομα. Κάποιος από την παρέα είπε κάτι για τους χρυσαυγίτες και κάποιος πήγε και τους ειδοποίησε. Οι αστυνομικοί ήταν εδώ, φύγανε και ξαφνικά τον κυνήγησαν. Ο γιος μου ήταν εδώ και τον κυνήγησαν εδώ».

«Ο γιος μου μπήκε μπροστά, έδιωξε τα παιδιά και ένας έρχεται με το αμάξι ανάποδα βγαίνει και τον καρφώνει στην καρδιά. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι επαγγελματικό χτύπημα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Φύσσας.

Συγκλονιστική μαρτυρία των γιατρών


Στο Γενικό Κρατικό όπου μεταφέρθηκε ο άτυχος 34χρονος, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε δύο μαχαιριές. Μία στα πλευρά και η άλλη κάτω από το στέρνο.

Ο άτυχος Παύλος Φύσσας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 34χρονος έφερε δύο μαχαιριές, μία στα πλευρά και η άλλη κάτω από το στέρνο.

Μάλιστα ο επικεφαλής της νευροχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου Παναγιώτης Παπανικολάου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, επισήμανε, επικαλούμενος μαρτυρίες συναδέλφων του ότι: «ο δράστης έκανε προσπάθεια να στρίψει το μαχαίρι, δεν το κάρφωσε απλά».

Ποιος ήταν ο Παύλος Φύσσας που δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι

Στο προφίλ του στο facebook κυριαρχεί το λογότυπο του, ένας μασκοφόρος σκύλος, ενώ είναι αναρτημένες φωτογραφίες και υλικό από διάφορες συνεργασίες του.

Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως εξής:

-Ενεργό μέλος της RAP σκηνής από το 1997 ξεκινώντας την μουσική διαδρομή από το κίνημα του LOW BAP.

-Δημιουργός και συμμετέχων αρκετών σχημάτων όπως και project.

-Συμμετοχές επίσης σε αρκετές δισκογραφικές συλλογές της hiphop σκηνής.

-Ζωντανές εμφανίσεις σε όλα τα μεγάλα live stages όπως και σε όλα τα μεγάλα ανοιχτά θέατρα της Αθήνας και της Επαρχίας, δίπλα σε πολλά μεγάλα ονόματα της Ελληνικής hiphop σκηνής.

-Η μουσική του διαδρομή μέχρι και σήμερα βασίζεται στην μη δισκογραφική κουλτούρα και η διάδοση των δουλειών του βασίζεται στο διαδίκτυο.

Στο Youtube υπάρχει συγκεντρωμένο το σύνολο σχεδόν αυτού του υλικού
Στους στίχους πολλών από αυτά είναι σαφές το συγκρουσιακό περιεχόμενο, με αναφορές στην δολοφονία Γρηγορόπουλου και τα επεισόδια τόσο στην Αθήνα όσο και παλαιότερα στη Γένοβα με τη δολοφονία Τζουλιάνι και αλλού. Δείτε τον στα σχετικά βίντεο να ερμηνεύει ζωντανά το «Εκτός ελέγχου» το καλοκαίρι του 2011 σε εκδήλωση στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Εχει συνεργαστεί με γνωστά ονόματα της ελληνικής hip hop σκηνής, όπως τον Δημ.Μετζέλο από τα Ημισκούμπρια με τον οποίο δημιούργησε και ένα promo video με τίτλο «Κρίση» τον Λόγο Απειλή και άλλους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα