Η Αστυνομία ζητά βοήθεια για το πτώμα της Ραφήνας

Τη βοήθεια των πολιτών ζητεί η Αστυνομία για συλλογή πληροφοριών που θα βοηθήσουν στην αποκάλυψη της φρίκης με τον «χασάπη» της Ραφήνας

. Χθες το βράδυ η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μπροστά στο αδιέξοδο με τα στοιχεία της άγνωστης γυναίκας που βρέθηκε τεμαχισμένη μέσα σε σακούλες σκουπιδιών το απόγευμα της Παρασκευής 23 Αυγούστου δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας τη βοήθεια οποιουδήποτε πολίτη γνωρίζει κάτι που θα βοηθήσει ώστε να εξακριβωθεί η ταυτότητα της άτυχης ηλικιωμένης: «Απογευματινές ώρες της 23-8-2013, στη συμβολή των οδών Στεφοπούλου και Πράσινου Λόφου στη Ραφήνα, βρέθηκε τεμαχισμένο πτώμα γυναίκας, αγνώστων στοιχείων ταυτότητας. Πρόκειται για λευκή γυναίκα, ύψους περίπου 1,60 μ., παχύσαρκη, με κοντά βαμμένα καστανοκόκκινα μαλλιά και εκτιμώμενη ηλικία τα 70 έτη.

Κατά τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ολική απουσία οδόντων. Επίσης διαπιστώθηκε ότι είχε υποβληθεί κατά το παρελθόν σε επέμβαση αφαίρεσης γεννητικών οργάνων» επισημαίνεται για την ανατριχιαστική υπόθεση που πια λαμβάνει διαστάσεις κινηματογραφικού θρίλερ. «Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Εάν κάποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την υπόθεση ή τα στοιχεία ταυτότητος του θύματος, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τα παρακάτω τηλέφωνα: 210-6411111, 210-6443374 και 210-6449200» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα