Έχασε την ζωή του 18χρονος που πήδηξε από τρόλεϊ λόγω ελέγχου

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 18χρονος πέθανε όταν στην προσπάθειά του να γλιτώσει  από τον ελεγκτή και το πρόστιμο, μιας και δεν είχε εισιτήριο, Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός πάτησε το μπουτόν κινδύνου και στην προσπάθειά του να διαφύγει ενώ το τρόλει ήταν εν κινήσει, χτύπησε το κεφάλι του πιθανότατα στο κράσπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό έγινε χθες στις περίπου στις 11 το βράδυ όταν ο ελεγκτής μπήκε από στάση επί της λεωφόρου Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο "Αγία Όλγα" και από εκεί στο "Γ. Γεννηματάς", όπου και ξεψύχησε λίγα λεπτά μετά τις 6 το πρωί της Τετάρτης.

Εξετάζονται όμως και πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο νεαρός συνεπλάκη με τον ελεγκτή.

Σύμφωνα πάντως με το πρόεδρο εργαζομένων στα τρόλεϊ ο οποίος μίλησε στο πρωινό του Αντέννα,  ο ελεγκτής μόλις κατάλαβε ότι ο νεαρός δεν είχε εισιτήριο του είπε να περιμένει μέχρι την τελευταία στάση της διαδρομής του λεωφορείου για να του επιβάλει το πρόστιμο.

Έχουν συλληφθεί ο οδηγός του τρόλευ αλλά και ο ελεγκτής και θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα, ενώ διεξάγεται έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός κατάφερε να ανοίξει την πόρτα του οχήματος ενώ αυτό βρισκόταν σε κίνηση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα